Son Konu

Guzel Anlamlı Sozler Duygusal

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Anlamlı Guzel Sozler Duygusal

Duygusal Guzel Anlamlı Sozler

Gunesin dogdugu da bir gercek battigi da Kalbimin attigi da bir gercek, gunun bittigi deNe cıkar tum gercekleri saysak tek tek Seni seviyorum, iste o en buyuk gercek

Dunde, bugunde, yarında Yuregin kadar yanindayim Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy; ben hep ordayim!

Yeniden doğdu guneş dunyaya, yeniden batacak karanlığa Ama sen bir kere doğdun kalbime, hicbir zaman batmayacaksın

Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; olumsuzluğun adını aşk koyardım

Sen var ya sen aynı sigaram gibisin Dumanı gozlerin Kulu dudaklarınYalnız aranizda bir fark var sigaramı ben, beni ise sen yakiyorsun

Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok sevecegim ki bir daha cennetine geri donmek istemeyeceksin

Ben sevdanın sokağında oturuyorum Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum

Bugun yeni bir meyhane kesfettim mezarlığın karşısında Bir gun beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında

Sen benim hayatimda oldugun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir
Cunku sen benim icin daima teksin!

Onceleri hasreti hic tatmadim, yarimden hic ayri kalmadim, biter diye takvimlere baktim Zor geldi ayrilik alisamadım

Askim yatağın, sevgim yorganın, yuregim yastigin olsun iyi uyu birtanem

Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler gecer, ne zaman gozlerin gozlerime degse samanyolundan bir yıldız duşer

İki yıldız gibi parlayan gozlerine bakıp da, senin ruhunu tum ictenliğiyle gorebilenler anlar ki sen bir omre bedelsin

Birgun zaman kayar elimden tutamamSel gibi akan gozyaslarımı kurutamamOylesine sendeyim oylesine bendesin,Unutmak istesemde artık unutamam

Gunu gece olsun diye yaşıyorum,Cunku gece hayallerime geliyorsun,Seni beklemiyorum cunku sen hep benimlesin,Hayallerimde ve kalbimdesin

Sevgim sonsuz ama anlayana,Aşkım sonsuz ama yaşayana,Dostluğum gercek ama paylaşana,Dertlerim sıradan ama unutturabilene,Sen Birtanemsin, her zaman da oyle kalacaksın

İnsanı uyandığında bin pişman eden,Geriye donmek isteyip ama donemeyince caresizlikten delirten,Hayatta sadece bir kere gorulecek harika bir ruyasın sen

Hani gozler vardir sozleri anlatır, hani sozler vardir gozleri anlatir, bir de ask vardir seni anlatır

Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yureginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasinda iyi geceler opucugu, yanagini uzat

Bir insanin idealleri olmali, sonsuzluk gibi Bir insanin ozlemi olmali, ozlemle acan cicekler gibi
Bir insanin bir tanesi olmali, tıpkı senin gibi

Yuregimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yasatan tek duygu sensin bebegim

Üst Alt