B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Ara 2023 #1 Hayatla İlgili Guzel Anlamlı Sozler Anlamlı Guzel Sozler Hayatla Ilgili Hayat Goz Acıp Kağayana Kadar Gecer Hayat Yaşayabildiğin Surece Yaşanmıştır En cok pişman olduğum şey; pişman olacağım diye yapamadıklarım ve dokunamadıklarımdır(William SHAKESPEARE) Gercek başarı başarısız olma korkusunu yenmektir Cimriler cok iyi insanlardır, olmelerini isteyenler icin servet toplarlar(Leszaynski) Hayat bir masala benzer Uzunluğu değil, iyi olup olmadığı onemlidir Dolaşan bir golgedir hayat Hayat, bir oyuna benzer; istediğimiz kartları elde etmek elimizde değildir, ama oynamak elimizdedir Biz, ilhamlarımızı, gokten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz Hayat, duygulananlar icin bir trajedi, duşunenler icin bir komedidir Hayat, iki dipsiz karanlık ortasında bir kibrit alevidir Hayat, insana bağışlanmış değil, odunc verilmiştir Hayat kendiliğinden ne iyi, ne kotudur; Ona iyiliği kotuluğu katan sizsiniz Hayat bir tiyatro gibidir, en kotu insanlar en iyi yerde otururlar Hayat mucadeleden ibarettir Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır, galip olmak, mağlup olmamak Hayat, uzun bir insanlık dersidir Hayat uc gunden ibarettir; dun, bugun, yarın Hayat yaşla değil, yaşamakla anlaşılır Hayat, zafer değil, savaştır Hayatın değeri uzun yaşanmasında değil, iyi yaşanmasındadır Hayatın gayesi calışmaktır; aksi takdirde gaye diye bir şey yoktur Hayatın her anı bir karar zamanıdır Hayatta rovanş yoktur Her beşik, icindekine sorar: Nereden? ve her kefende icindekine sorar : Nereye? Silgi kullanmadan resim cizme sanatına hayat denilmektedir Şerefle bitirilmesi gereken en ağır vazife, hayattır Haklıysak kimse hatırlamaz; haksızsak kimse unutmaz İnsanlar gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler Gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar Calıştırdığımız insanlara iyi davrandığımızda, onların da muşteriye iyi davrandıklarını oğrendim Kiminle evleneceğim kararının, hayatta verilen en onemli karar olduğunu oğrendim Hayatta her zaman bir son tren olduğunu duşundum fakat; yıllar icerisinde bu son trenin hic gelmediğini oğrendim Emek olmadan yemek olmayacağını duşundum ve buna inandım Sonra bir baktım ki; emeksizde yemek oluyormuş bunu da oğrendim
Hayatla İlgili Guzel Anlamlı Sozler Anlamlı Guzel Sozler Hayatla Ilgili Hayat Goz Acıp Kağayana Kadar Gecer Hayat Yaşayabildiğin Surece Yaşanmıştır En cok pişman olduğum şey; pişman olacağım diye yapamadıklarım ve dokunamadıklarımdır(William SHAKESPEARE) Gercek başarı başarısız olma korkusunu yenmektir Cimriler cok iyi insanlardır, olmelerini isteyenler icin servet toplarlar(Leszaynski) Hayat bir masala benzer Uzunluğu değil, iyi olup olmadığı onemlidir Dolaşan bir golgedir hayat Hayat, bir oyuna benzer; istediğimiz kartları elde etmek elimizde değildir, ama oynamak elimizdedir Biz, ilhamlarımızı, gokten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz Hayat, duygulananlar icin bir trajedi, duşunenler icin bir komedidir Hayat, iki dipsiz karanlık ortasında bir kibrit alevidir Hayat, insana bağışlanmış değil, odunc verilmiştir Hayat kendiliğinden ne iyi, ne kotudur; Ona iyiliği kotuluğu katan sizsiniz Hayat bir tiyatro gibidir, en kotu insanlar en iyi yerde otururlar Hayat mucadeleden ibarettir Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır, galip olmak, mağlup olmamak Hayat, uzun bir insanlık dersidir Hayat uc gunden ibarettir; dun, bugun, yarın Hayat yaşla değil, yaşamakla anlaşılır Hayat, zafer değil, savaştır Hayatın değeri uzun yaşanmasında değil, iyi yaşanmasındadır Hayatın gayesi calışmaktır; aksi takdirde gaye diye bir şey yoktur Hayatın her anı bir karar zamanıdır Hayatta rovanş yoktur Her beşik, icindekine sorar: Nereden? ve her kefende icindekine sorar : Nereye? Silgi kullanmadan resim cizme sanatına hayat denilmektedir Şerefle bitirilmesi gereken en ağır vazife, hayattır Haklıysak kimse hatırlamaz; haksızsak kimse unutmaz İnsanlar gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler Gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar Calıştırdığımız insanlara iyi davrandığımızda, onların da muşteriye iyi davrandıklarını oğrendim Kiminle evleneceğim kararının, hayatta verilen en onemli karar olduğunu oğrendim Hayatta her zaman bir son tren olduğunu duşundum fakat; yıllar icerisinde bu son trenin hic gelmediğini oğrendim Emek olmadan yemek olmayacağını duşundum ve buna inandım Sonra bir baktım ki; emeksizde yemek oluyormuş bunu da oğrendim