Son Konu

Guzel Anlamlı Sozler İngilizce

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
İngilizce Guzel Anlamlı Sozler

İngilizce Guzel ve Anlamlı Sozler

She said Im leavingCause He cant take the painIt is hard to continue this love it aint same
(gidiyorum dedi cunku acıya dayanamıyordubu aşka dewam etmek zordu we hicbirsey aynı değildi)

Things I loved before, are now for saLe
(onceden sevdiğim hersey şimdi satılık)

Do you ever wanna run away?Do you locked yourself in your room , with the radio on turned up so loudNo one hears your screaming
(Hic uzaklara kacmak istedinmi? kendını hıc odana kitledinmiradyonun kısık sesını arttırarakHıc kımse duymaz senın cığlıklarını)

Here is a little story that I made up So Lets make believe
(benım uydurduğum bir hikaye bu,o zaman kendımızı ınandıralım)

Im just a crazy kind of girl I wanna shop around , Ive just begun
Dont wanna settle down
(ben cılgın bır kızım alıswerıs yapmak ıstıyorumdaha yenı basladım durulmak ıstemıorm)

Dont be scared of your shadow You cant hide from your sorrow
(Golgenden korkma, kaderinden saklanamazsın)

I lie and I lie and I lie till theres no turning back;I dont know why
(Yalan soyluyorum yalan soyluyorum donuşu olmayana dek;Bilmiyorum neden)

oh tonight you killed me with your smile so beautiful and wild so beautiful
(bu gece guluşunle beni oldurdun oylesine guzel ve vahşiceki oylesine guzel)

I dont know who to trust no surprise;Everyone feels so far away from me
(Bilmiyorum kime guveneceğimi şaşırmadan;Herkes benden uzaktaymış gibi geliyor)

No longer waiting, remove illusions;No more complaining, forget confusion
(uzun beklemeler yok,ilizyonları kaldır;daha fazla yakınmak yok,karışıklığı unut)

I tried so hard;And got so far;But in the end;It doesnt even matter
(O kadar cok denedim;Ve o kadar uzaklaştım;Ama en sonunda;hicbir onemi kalmadı)

Know that i cant get over you;cause everything i see is you and i dont want no substitute;baby i swear its deja vu
(seninle baş edemediğimi bil;cunku gorduğum herşey sensin ve yedeğini istemiyorum;bebeğim yemin ederim bu bir deja vu)

No one will love you the way I do;No one will love you;Love you like I do;It will never be the same
(hic kimse seni benim sevdiğim şekilde sevmeyecek;hic kimse seni sevmeyecek;benim sevdiğim gibi;asla aynı olmayacak)

Im so over being blue;Cryin over you;And Im so sick of love songs;So tired of tears;So done with wishing you were still here;Said Im so sick of love songs so sad and slow
(Cok hayalciyim;Sana ağlarken;Ve aşk şarkılarına hastayım;Gozyaşlarına cok yorgunum;Senin hala burada benimle olmanı dilerken;Dedi ki aşk şarkılarına hastayım cok uzucu ve yavaşlar)

Strange infatuation seems to grace the evening tide;Ill take it by your side;Such imagination seems to help the feeling slide
(akşam vakti garip karasevda guzel gorunur;bn onu senin yanından alacağımn;boyle hayal gucu hislerin kaymasına yardımcı olur)

I Take the plan, spin it sidewaysI Fall Without you, Im Nothing
(benplan yaparım yol kenarlarına ağ orerimbnyenilirimsensiz ben bir hicim)

Üst Alt