Son Konu

Guzel Anlamlı Sozler Sevgi

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgi İle İlgili Guzel Anlamlı Sozler

Sevgi Guzel Anlamlı Sozler

İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever Onceki ve sonrakiler ; birer arayış , kacış ya da aldanıştır

Aşk acısı taşımayan yurek ya deliye aittir ya da oluye

Şu kalbim hayatta hic kimseyi boyle sevmedi hic kimdseye boylesine yenilmedi nee
yapsam ne soleysem dinletemedim kalbime cunku o kalbim seni sevdi

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere duşen yağmur damlalarını tutmaya calış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir

Ayrılık kucuk sevgileri oldurur, ama buyuk sevgileri guclendirir Tıpkı ruzgarın mumu sondurup, yangını koruklediği gibi

Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle Bir tutam sevinc, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gonderiyorum sana

Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin

Gulmek icin mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk guluşunde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek guluşun icin yaşayan biri vardır

Bir gul olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin icin kopayım ve yalnız senin avuclarında solayım diye bir tanem

Ağlayışımm terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin

Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tum yollara adını yazdım Hangi yoldan gecersen gec seni sevdiğimi okuyacaksın

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama donup de kendi peşlerinden koşanlara hic bakmazlar

Sonbahara inat ağac hala yeşermekte, geceye inat gun hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim İnat bu ya, mahşere kadar seni seveceğim

Yanağına duşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don, ordayım!

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şuphe et, cunku aşk sessiz, sevgi dilsizdir

Guneşin buz tuttuğu yerde bir alev gorursen bil ki o, yalnız ve yalnız senin icin yanan kalbimdir

Gayem zatı alinizi taciz etmek değil, efkarı umumiyede muhabbet kurmaktır Cevabı muspetiniz kalbi hazalimi tamiri temin edeceğinden, desti muhabbetinize talibim

Guzelsin, şirinsin, şahanesin Cektiğim cileme tek bahanesin Melek mi, şeytan mı bilmem ki nesin

Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, guneşin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım

Allahım canımı bir sonbahar gunu al ki, o vefasız getirecek bir gul bile bulamasın

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim

Dunyada 2 renk gul olsun, biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun

Dunyadaki en guzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki

Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, o da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur

Zannetme ki gozlerim sana baktıkca bıkacak, olsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gozlerim senden once bu hayata, inan ki son sozum seni seviyorum olacak

Tek başıma değilim, ben ve umitsiz aşkım var

Üst Alt