bilgiliadam
Yeni Üye
Guzel Anlamlı Şiirler
Guzel Anlamlı Sozer ve Şiirler
Gulmek icin mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk guluşunde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek guluşun icin yaşayan biri vardır
Bir gul olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin icin kopayım ve yalnız senin avuclarında solayım diye bir tanem
Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere duşen yağmur damlalarını tutmaya calış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir
Ağlayışımm terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin
Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tum yollara adını yazdım Hangi yoldan gecersen gec seni sevdiğimi okuyacaksın
İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama donup de kendi peşlerinden koşanlara hic bakmazlar
Ağac Dikelim
Haydi; kardaşlar, bacılar,
Gelin bir ağac dikelim,
Kesilir butun acılar,
Gelin bir ağac dikelim
Ağacı dik bir bozkıra,
Seyrine cık, bir yıl sonra
Şukur, cıktık ya bahara,
Gelin bir ağac dikelim
Kuşlar tunesin dalına,
Otsun salına salına,
Gemişlerinin hayrına,
Gelin bir ağac dikelim
Bizden sonraki nesiller,
Cıplak toprağı netsinler?
Hep bize dua etsinler,
Gelin bir ağac dikelim
Beşiğinde uyur bebek,
Tabut, mezar, haktır olmek,
Hep bir yandan; obek obek,
Gelin bir ağac dikelim
Ağaclar yurdun susudur,
Medeniyet olcusudur
Ağac gonul koprusudur,
Gelin bir ağac dikelim
Temiz cevre, yeşil orman,
Yararlıdır cok insandan
Fidanlar yaprak acmadan,
Gelin bir ağac dikelim
Sonbahara inat ağac hala yeşermekte, geceye inat gun hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim İnat bu ya, mahşere kadar seni seveceğim
Yanağına duşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don, ordayım!
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şuphe et, cunku aşk sessiz, sevgi dilsizdir
SEN ŞEHİT OĞLUSUN MEHMETCİK
sen şehit oğlu sun mehmet cik kan larımız senin amam sen şehit sin di ağla dık mı ağla dık sen şehit oğlu sun mehmet ciksenin arkan da herkez bu barış senin arkan mehmet cik
sen şehit oğlusun mehmet cik arkan dayız senin hadigit vur şu acıma sız in sanı ama ken dine dikkat et tamam mı sen şehit oğlusun mehmet cik
BUCAN SENİN OLSUN
Guneşin buz tuttuğu yerde bir alev gorursen bil ki o, yalnız ve yalnız senin icin yanan kalbimdir
Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, guneşin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım
Allahım canımı bir sonbahar gunu al ki, o vefasız getirecek bir gul bile bulamasın
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim
Dunyada 2 renk gul olsun, biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun
Dunyadaki en guzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki
Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, o da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur
Canım Sevgilim
Sensiz Gecen Gunlerim Zehir Olsun
Gecmeyen Gunlerim
Sonsuza Dek Senin Olsun
Bitermi Bu Askerlik Canim Sevgilim
Safak Deki 387
Kederi , Derdi, Coktur Sebebi
Sonu Bulunmayan Bir Yoldayım
Bitermi Bu Askerlik Canım Sevgilim,,
Kutahyada Eli Kolu Baglı Gezen
Sevdigi İcin Goz Yasi Doken
Birini Gorursen Ruyanda
Bilki O Benimdir Canım Sevgilim
Guzel Anlamlı Sozer ve Şiirler
Gulmek icin mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk guluşunde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek guluşun icin yaşayan biri vardır
Bir gul olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin icin kopayım ve yalnız senin avuclarında solayım diye bir tanem
Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere duşen yağmur damlalarını tutmaya calış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir
Ağlayışımm terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin
Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tum yollara adını yazdım Hangi yoldan gecersen gec seni sevdiğimi okuyacaksın
İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama donup de kendi peşlerinden koşanlara hic bakmazlar
Ağac Dikelim
Haydi; kardaşlar, bacılar,
Gelin bir ağac dikelim,
Kesilir butun acılar,
Gelin bir ağac dikelim
Ağacı dik bir bozkıra,
Seyrine cık, bir yıl sonra
Şukur, cıktık ya bahara,
Gelin bir ağac dikelim
Kuşlar tunesin dalına,
Otsun salına salına,
Gemişlerinin hayrına,
Gelin bir ağac dikelim
Bizden sonraki nesiller,
Cıplak toprağı netsinler?
Hep bize dua etsinler,
Gelin bir ağac dikelim
Beşiğinde uyur bebek,
Tabut, mezar, haktır olmek,
Hep bir yandan; obek obek,
Gelin bir ağac dikelim
Ağaclar yurdun susudur,
Medeniyet olcusudur
Ağac gonul koprusudur,
Gelin bir ağac dikelim
Temiz cevre, yeşil orman,
Yararlıdır cok insandan
Fidanlar yaprak acmadan,
Gelin bir ağac dikelim
Sonbahara inat ağac hala yeşermekte, geceye inat gun hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim İnat bu ya, mahşere kadar seni seveceğim
Yanağına duşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don, ordayım!
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şuphe et, cunku aşk sessiz, sevgi dilsizdir
sen şehit oğlu sun mehmet cik kan larımız senin amam sen şehit sin di ağla dık mı ağla dık sen şehit oğlu sun mehmet ciksenin arkan da herkez bu barış senin arkan mehmet cik
sen şehit oğlusun mehmet cik arkan dayız senin hadigit vur şu acıma sız in sanı ama ken dine dikkat et tamam mı sen şehit oğlusun mehmet cik
BUCAN SENİN OLSUN
Guneşin buz tuttuğu yerde bir alev gorursen bil ki o, yalnız ve yalnız senin icin yanan kalbimdir
Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, guneşin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım
Allahım canımı bir sonbahar gunu al ki, o vefasız getirecek bir gul bile bulamasın
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim
Dunyada 2 renk gul olsun, biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun
Dunyadaki en guzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki
Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, o da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur
Canım Sevgilim
Sensiz Gecen Gunlerim Zehir Olsun
Gecmeyen Gunlerim
Sonsuza Dek Senin Olsun
Bitermi Bu Askerlik Canim Sevgilim
Safak Deki 387
Kederi , Derdi, Coktur Sebebi
Sonu Bulunmayan Bir Yoldayım
Bitermi Bu Askerlik Canım Sevgilim,,
Kutahyada Eli Kolu Baglı Gezen
Sevdigi İcin Goz Yasi Doken
Birini Gorursen Ruyanda