Son Konu

guzel aşk sozleri facebook

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Facebook icin guzel aşk sozleri,
Facebook aşk sozleri super

Titrer durur ellerim yanında Vucudum urpermeyle dolar Uşuyorum ben yanında Cunku varlığın icime serinlik veriyor

нαηι єη guzєℓ aşklar ιмкαηѕız gєℓιя уα ιηѕαηα, ιмкαηѕız σℓ∂υğυη ιcιη αşığıмѕαηα! Secgililer gunun кυтℓυ σℓѕυη вιятαηєм, ѕєηι cσк ѕєνιуσяυм

İcim o kadar senle doldu ki… İnsanlar seni gozbebeklerimde gorurler diye bakmaya korkar oldum

Hadi gєℓ тυт єℓℓєяιмι! вєηιмℓє уαη! вєηιмℓє мєу∂αη σкυ нєя cαяєѕιzℓιğє! вєηιмℓє υуυ вєηιмℓє υуαη вιяℓιктє ναяαℓıм ηι¢є уıℓℓαяα

Oyle guzeldin ki! Ama bir gun anladım yuzundeki guzelliğin ruhundan geldiğini Oyle guzeldin ki! Anladım seni guzel goren benim gozlerimdi

вuтuη мєνѕιмℓєяι вιя guη∂є, вuтuη уıℓℓαяı вιя мєνѕιм∂є уαşαмαуα яαzıуıм ѕєηιηℓє… ∂αнα ηι¢є ѕєνgιℓιℓєя guηuηu вєяαвєя gєcιямєк ∂ιℓєğιуℓє

Ufukta bir gemi gorsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan Ucsuz bucaksız mavilikte arardım beni Taa ki beni sende bulana kadar

Gozlerin ηєнιя кιяριкℓєяιη кoρяu σℓѕα, вєη uzєяιη∂єη gєcєякєη ιρℓєя кσρѕα νє ∂uşтuğuм уєя ∂υ∂αкℓαяıη σℓѕα ѕєνgιℓιℓєя guηuη∂є вιя oρu¢uк вσяcℓυѕυη вαηα

Başını goğsume yasladığında tek bir duşmanım vardır: O da gecip giden zaman…

Sen guηєşιη ∂σğ∂υğυ, кαяαηℓığıη вιттιğι уєя∂єѕιη ѕєη нєρ кαℓвιм∂є уαтαη тєк ѕєνgιℓιмѕιη ѕєνgιℓιℓєя guηuη кυтℓυ σℓѕυη!

Seni duşunur , seni ozlerim , Sevgilerin ozlemlerin derinliğinde Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde

Gozlerin ηєнιя кιяριкℓєяιη кoρяu σℓѕα, вєη uzєяιη∂єη gєcєякєη ιρℓєя кσρѕα νє ∂uşтuğuм уєя ∂υ∂αкℓαяıη σℓѕα ѕєνgιℓιℓєя guηuη∂є вιя oρu¢uк вσяcℓυѕυη вαηα

Üst Alt