En Guzel Aşk Sozleri Kısa
Kısa Aşk ve Sevgi Mesajları
Aşk Ve Guzel Sevgi Sozleri
Guzel Aşk Sozleri Kısa
Zamansız yağan yağmur bulutu gibi gelip oturacağım gozbebeklerine ağlayacaksın,bir burukluk duyacaksın vefasız yureğinde beni unutmayacaksın,bir kabus gibi uykularını boleceğim gece yarısı,nasıl ben senı unutmadıysam sende beni unutamayacaksın
Sen ALLAHA dilenen dilek goklere uzanan ellerimsinSen gozumde suzulen yaş tek duşuncem hasretimsinSen yaşadığım omur en guzel gunlerimsinSen hergece ruyama gıren biricik aşkımsın! SENİ SEVİYORUM
Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki guluşe, akan gozyaşlarıma, yalnızca sen layiksin Cunku benim icin cok ozelsin aşkım
imagesguzelasksozlerikisa5ad99009e5036
Ben sana mecburum bilemezsin, adını mıh gibi tutuyorum aklımda
İcimi seninle ısıtıyorum bir yaşamak duşunsem sus deyip adınla başlıyorum
Senin Gibi Olmaz Olsa Bile Senin kadar beni Bağlamaz Aşkım
Seni Ben Beyaz Dunyandam Sevdim Aşkım Şimdi karanlık Dunyamda Senin ıŞığını Bekliyorum
Sensizlik yaşamakmı Sanıyorsun? Sensizlik Hayatmı Sanıyorsun? Seni Sevmek benim Kaderim Yaşamak Halayim Bunu Unutma Aşkım
Seni unutmayı duşundum bu gece Bir sigaranın ustune adını yazdim Sigara bittiğinde unutacaktım seni Duman duman atacaktım,seni icimden Ruzgar savuracaktı, kullerini fakatSeni unutmayı duşunurken Nerden bilebilirdim ki Seni her nefeste icime cektiğimi!
Hasretin bir yagmur gibi yagıyor uzerime, yoklugun engeller koyuyor bedenime, bir gun ay gibi gogsan gecelerime, benide alırmısın aşkım o sıcak yuregine???
Canımdaki her nefes nefesine eklensin, icimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gonlum varlığınla renklensin, sen benim gonlumde yaşadıkca ozelsin!
Karanlıkta ışıksız kalırsan eğer beni duşun, O zaman ne karanlık korkutur seni ne de zalim soğuk uşutur Sevginin sıcak elleri ellerindedir !!
Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın cunku inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!
Kac kadeh kırıldı sarhoş gonlumde bir turlu kendimi avutamadımKac kere ağladım boyle gizlice ne yaptıysam onu unutamadımve seni hala cok ama cok seviyorumbirol
Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz
Seni unutmayı duşundum bu gece Bir sigaranın uzerineyazdım ismini Sigara bittiğinde unutucaktım seni İcimden savurucaktı kulleri ruzgar Fakat seni unutmayı duşunurken nerden bilirdim ki seni her nefeste icime cektiğimi
Seni Sevdiğimi Duşundukce Olmeyi Diliyorum Tanrıdan Her Seferinde Kalbim Başka Bir İsyan Cıkarıyor Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Soker Ayaklarımla Ciğnerdim Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Sokup Ciğneye Bilmek Yapabildiğim Tek Şey Seni Sevebilmek
Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın!