Son Konu

Guzel Cuma Gunu Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Cuma Gunu Mesajları

Sevgili doslat bu Mubarek Cuma gununde Sevdiklerinizle paylaşabilmeniz icin Cuma Gununu en guzel şekilde kutlamanız icin Cuma Gunu Mesajları hazırladıkCuma gunune ozel hazırlanmış en guzel kısa mesajları sizler icin derledik sayfamızda paylaşıyoruz beğeneceğinizi umarak sizleri cuma mesajları ile başbaşa bırakıyoruz

ALT :wwwupluploadsbilgisitencumamesajlari13390bilgisitencumamesajlari13390ALT

Hayırlı Cumalar,Cumanız Mubarek olsun Dualarınız kabul Amelleriniz makbul olsunAmin

Cennetine davet et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle Hayırlı Cumalar

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedun Resullullah

Cuma gibi gunumuz var İslam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine muhur vurdum, ustune

Guneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla suzulen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en guzel duygu sizle olsun Hayırlı cumalar dilerim

Kalpler imanla, gonuller huzurla dolsun Saadetler hepimizin olsun Ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun Cumanız mubarek olsun

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tum gonullerin dert ortağısın Beni benden uzağa at, senden uzağa atma Cumanız mubarek olsun

Gunler bize dostların guzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mubarek oluyor Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi Cumanız mubarek olsun

Once yollar uzanır hakka yurumek icin, tomurcuklar guller acar onu gormek icin, dua eden biri var senin icin Sende dua et Allah icin Cumanız mubarek olsun

Cuma gibi gunumuz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine muhur vurdum, ustune Cumanız Mubarek Olsun

Gunler bize dostların guzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mubarek oluyorUmudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi Cumanız mubarek olsun

Bugun bayram olsun Huzunler donuşsun sevince Rabbim yaralarımızı sarsın Rauf adıyla Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla Cumanız mubarek olsun!

Yakınlık ne zamanla ne mekenla sınırlıdırEller Allah'a acıldığında akla ilk gelen sevilenlerdirAklımda yuruğimde ve duamdasınızCumanız mubarek olsun

Gunler bize dostların guzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mubarek oluyorUmudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi Cumanız mubarek olsun

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gunduz yalvaririm sana Her zaman sana muhtacım, cemalini goster bana

Ey iman edenler! Cuma gunu namaz icin cağrı yapıldığı zaman, hemen Allah’ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın Eğer bilirseniz bu, sizin icin daha hayırlıdır Hayırlı Cumalar

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedun Resullullah Hayırlı Cumalar

Kabrimi nur ile doldur Kevser sarabina daldir, ulu cemalini goster Hayırlı Cumalar

Üst Alt