Son Konu

Guzel Cuma Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En Guzel Cuma Mesajları 2019

Cuma gunune ozel birbirinden guzel cuma gunu mesajları hazırladık sizler icin tum musluman din kardeşlerimize hayırlı cumalar dileriz

Allah'tan bir dua gibiPeygamber'den bir amağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar

Selamun Aleykum Eğer Din, Olumden once bir işe yaramazsa, Olumden sonra hicbir işe yaramayacaktır ' Hayırlı Cumalar!

Nasıl yaşarsan oyle olursun Oyle bir yaşaki Rabbim, kulum senden razıyım desinHayırlı Cumalar!

Oyle bir dua et ki; gunahın tovbenin buyukluğunden ağlasınŞeytandan yaradana sığınki sefsin seni değil; sen nefsini yakasın Hayırlı Cumalar

Gunlerinizin en faziletlisi cuma gunudur Bu sebeple o gun bana coksa Salavat u Selam getiriniz Zira sizisin Salat u Selamlarınız bana sunulur Selam ve Dua ile Hayırlı Cumlar!

Rablerinde korkanlarda boluk boluk Cennete sevk edilmektedir Nihayet oraya vardıklarında kapıları acılır ve bekcileri onlara: Selam sizlere ne hoşsunuz; ebedi olarak icinde kalmak uzere haydi girin oraya derler Hayırlı Cumalar

Rabbim! Gonlumun tesbihine umut boncukları dizdin tane tane Her cekişte AFF diyorum ve sığınıyorum Rahmetine Sen affedicisin affetmeyi seversin Bizleri de AFF Eyle! Dua İle Hayırlı Cumalar

Allah'ın Selamı Rahmeti, Bereketi uzerimize olsun! Gunumuz aydın Cumamız Mubarek Olsun! Hayırlı Cumalar

Rabbim Seni bugun de dua edenlerden her daim şukredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar

Üst Alt