bilgiliadam
Yeni Üye
Guzel Facebook Sozleri 2019
Facebook sayfalarınızda kullanabileceğiniz birbirinden guzel Facebook sozleri bulabileceğiniz guzel bir sayfa hazırladık sizlere beğeneceğinizi umarak sizleri bu guzel Facebook sozleri ile başbaşa bırakıyoruz
MutIu oImak kimin umrunda, sen yanımda oI yeter
Ben utangac bir kalbi taşırım gecedenBen sana aşık olduğumu, olsem soyleyemem
Cok sevilmeye değil, hep sevilmeye ihtiyacım var
Sevmek zor iş, ne maaşı var ne sigortası, Bir ayrıIığı var bir de gozyaşı
Her yureğin harcı değiIdir dokunmadan sevmek
imagesguzelfacebooksozleri5ad91563c6855
Yağmur başladı…Gelse de ıslansak dediği biri olmalı insanın…
Bir insan aşık olunca; kıskanır, bağırır, kısıtlar, hesap sorar, sahiplenir… ama; anlayana işte…
Bir cift goze aşık ve diğer butun gozlere korum
Merhaba sevdiğim; ben o sevmediğin Bugunde mi gecmedim aklının kıyılarından
Ey canımın sahibi Yar! Sen benimle olduktan sonra kaybettiklerimin ne onemi var
imagesguzelfacebooksozleri5ad91565441a3
GozIerine ufIeyen uyku perisini cebime hapsettim Cunku bana verdiğin en iyi hediyeIerden biri o OnunIa şarkıIar fısıIdamak istiyorum kuIağına Benim kurtarıcım bu uyku perisi
Bir gul olmak isterdim neden mi? beni koparıp kokladığında vucudunun derinliklerine girip bir daha oradan cıkmamak icin
Once duştuğumde kalkmayı,sonra aleve dokunduğumda acıyı,sevmeyi oğrendim,sevilmeyi her şeyi oğrendim de yalnız seni unutmayı oğrenemedim !
imagesguzelfacebooksozleri5ad9156700a68
Gecenin karanIığında, guneşin ışığında, suyun damIasında, seIin coşkusunda, kimi yanımdasın kimi ruyamda, ama hep akIımdasın sakın unutma
Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, bir yaprak olsaydı butun ormanları, bir yıldız olsaydı tum kainatı sana vermek isterdim Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum…
Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana,uzakta olduğun icin tutkunum sana! hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin tutkunum sana
imagesguzelfacebooksozleri5ad915686c5f6
Facebook sayfalarınızda kullanabileceğiniz birbirinden guzel Facebook sozleri bulabileceğiniz guzel bir sayfa hazırladık sizlere beğeneceğinizi umarak sizleri bu guzel Facebook sozleri ile başbaşa bırakıyoruz
MutIu oImak kimin umrunda, sen yanımda oI yeter
Ben utangac bir kalbi taşırım gecedenBen sana aşık olduğumu, olsem soyleyemem
Cok sevilmeye değil, hep sevilmeye ihtiyacım var
Sevmek zor iş, ne maaşı var ne sigortası, Bir ayrıIığı var bir de gozyaşı
Her yureğin harcı değiIdir dokunmadan sevmek
imagesguzelfacebooksozleri5ad91563c6855
Yağmur başladı…Gelse de ıslansak dediği biri olmalı insanın…
Bir insan aşık olunca; kıskanır, bağırır, kısıtlar, hesap sorar, sahiplenir… ama; anlayana işte…
Bir cift goze aşık ve diğer butun gozlere korum
Merhaba sevdiğim; ben o sevmediğin Bugunde mi gecmedim aklının kıyılarından
Ey canımın sahibi Yar! Sen benimle olduktan sonra kaybettiklerimin ne onemi var
imagesguzelfacebooksozleri5ad91565441a3
GozIerine ufIeyen uyku perisini cebime hapsettim Cunku bana verdiğin en iyi hediyeIerden biri o OnunIa şarkıIar fısıIdamak istiyorum kuIağına Benim kurtarıcım bu uyku perisi
Bir gul olmak isterdim neden mi? beni koparıp kokladığında vucudunun derinliklerine girip bir daha oradan cıkmamak icin
Once duştuğumde kalkmayı,sonra aleve dokunduğumda acıyı,sevmeyi oğrendim,sevilmeyi her şeyi oğrendim de yalnız seni unutmayı oğrenemedim !
imagesguzelfacebooksozleri5ad9156700a68
Gecenin karanIığında, guneşin ışığında, suyun damIasında, seIin coşkusunda, kimi yanımdasın kimi ruyamda, ama hep akIımdasın sakın unutma
Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, bir yaprak olsaydı butun ormanları, bir yıldız olsaydı tum kainatı sana vermek isterdim Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum…
Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana,uzakta olduğun icin tutkunum sana! hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin tutkunum sana
imagesguzelfacebooksozleri5ad915686c5f6