Hoş kapak nickler hoş kapak nickler güzel kapak sözler en nickler en nickleri kapaklar Hoş kapak nickler Nèfrètè sevgidèn daha çøk güvènirim demiş Iblis Çünkü nèfrètin sahtèsi øLmaz! ßén séni séviyorum lakinLarına kar$ıLık, fakat ßén séni séviyorumLarım vardı qittikcé dévrikLé$ti SiLdim héßsini Dalma Düşünme Ağıt Yaşam bu! mahfeder insanı mesutken Bak ben ağlıyormuyum? herşeyimi kaybetmişken Yeni bir krize giriyorum ellerim titriyor üzgün değilim lakin gözlerim doluyor ! BaZıLaRı BeNİm korkunç bİr İnSan OldUğUmU SöyLÜyOr HiÇtE BiLe BeNdE bİR ÇoÇUk KaLbİ VaR MaSamDA vE bİr KaVaNOzUn İçİNdE Aradigini Buldugunda Iki Elle Saril Kaybetmek Basit fakat Galip Gelmek Cok Zordur insan kendinin en güzel aynasıdır hiç yansımanıza baktınız mı? görüntünüzden öte ruhunuzda neler var? Düşkünsém, Kötüysém, Déliysém Kimé Né ßundan ? Olur Ya birgün bir araya geLiriz Kırmızı Kar yağdığı süre ßeni Sevmek İçin Programlanma,, Devrelerini Yakarım Yeminler etsen allah biliyor desen içini görüyorum sana güvenmiyorum Yağmur bu, yağar diner Gücenen varsa gider Sebebim aynı Sana guvenmiorum!!! Tαηяι AѕLα Dσğяυ zαмαηdα dσğяυ ιηѕαηı çıкαямαz кαяşιηα!!!уα zαмαη уαηLışтιя уα dα ιηѕαη Dönüp bi an geçmişi anımsadığında canın fazla acır Ama beyhude Geçmiş olsunlafı binlerce kez kulaklarında yankılanır