Dunyan oyle bir kararsin ki, seni aydinlatan tek isik gozlerim olsun
Sevmek olmektir bence , ben de sevmistim olmeden once
Sari giyer gunes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gun, Beyaz giyer benim olursun
Ne varsa aradıgım bilki sende bulmuşumSenden oncesi yoktu,seninle var olmuşumSende butun umutlar,sende butun duygularBeni sende arama,ben artık senin olmuşum
Evlenmeden once gozlerini dort ac, evlendikten sonra ise yarı kapalı tut
Bir gun bir ruzgar eserse oralaraBenim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla
Dunyan oyle bir kararsin ki, seni aydinlatan tek isik gozlerim olsun
Sevmek olmektir bence , ben de sevmistim olmeden once
Sari giyer gunes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gun, Beyaz giyer benim olursun
Gozlerin Nehir,Kirpiklerin Kopru Olsun,Ben Tam Uzerinden Gecerken Ipler Kopsun,Dustugum O Yer DUDAKLARIN OLSUN
Yalnizlik gecelerin,Umit bekleyenlerin,Hayal caresizlerin,Yagmur sokaklarin, Tebessum dudaklarin, Sen ise yalniz benimsin birtanem
Gul bahcesinde gecsede omrum, inan ustune gul koklamam gulum , seni koklamak olsada olum, ugrunda olmeye deger gulum
Gul bahcesinde gecsede omrum, inan ustune gul koklamam gulum , seni koklamak olsada olum, ugrunda olmeye deger gulum
Dunyada 2 renk gul olsun,biri kirmizi digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun
Kimbilir hangi aksam gunesle beraber bende sonecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu icecegim belki goremeden olecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'
Bir gun bir ruzgar eserse oralaraBenim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla