Son Konu

guzel sozler aşk sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En guzel aşk sozleri
aşk uzerine guzel sozler
imagesguzelsozlerasksozleri5ad97b3d53aed
Vurgun yemiş sevdalara inat
Gel vurgun olduğum

Hayat denilen gizemli bir yol,
Bu yolda yanımda tek sen ol,

Merhaba mutluluk adası Ben huzun gemisi, guneşin ışıklarıyla demir attım kıyılarına
Uyan, ac gozlerini, bak ne diyor gemideki ses: OZLEDİM SENİ

Sesin Değdiğinde Yureğime Yureğim Titriyorsa Avuclarında ve Her Kapayışta Gozlerimi Uşuyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Carem Fısıldamaksa Eğer Avazım Cıktığı Kadar FısıldayacağımSeni seviyorum

Akşamın son bulan ufuklarında guneş damla damla erirken hayatta kalan tum duygularımla sana sesleniyorum: Seni seviyorum

Seni duşunurken ya bir tebessum yapışıyor yureğimden yuzume , ya gozlerim dayanamıyor olumcul hasretine baktığım herşey gorduğum hic bir şey sana benzemiyor Hic bir acı hic bir hasret seninki kadar olumcul olamıyor

Bir tatlı aşk guluşu ozledi gozlerim, Ve sen hangi alemde hangi duşlerde isen gel, Cunku guluşunu cok ozledim

Sevgimi bir yerde gokyuzune yerleştirdim, Kimse beni farketmedi, gozyaşı olup yağdım, Sıcak gunlere inat, Yağmurun gozyaşı olduğunu kimse anlamadı,

Daglarin tepesine cikip SENI SEVIYORUUMDiye bagirmana hic gerek yok, herhangi bir gecede herhangi bir yildiza bakarak usulca SENI SEVIYORUMDemen yeterli tipki benim yaptigim gibi SENI SEVIYORUM

Aglamak uzak gulmek hep seninle olsun ama bir gun illede aglaman gerekirse oda mutluluk icin olsun

Ben seni unutmak icin sevseydim adini kalbime degil, gunes ciktigi zaman kaybolacak olan bugulu cama yazardim

Al vur hanceri kana bulansin fazla vurma derine cunku orda sen varsin

Seni sevmek yanlislik ise asla dogru olmak istemiyorum

Aramizdaki mesafeler ne kadar uzak olursa olsun korkmuyorum sonsuzluga giden yollara yuregimi yazdim ve sen hangi yolldan gecersen gec seni sevdigimi okuyacaksin

imagesguzelsozlerasksozleri5ad97b42988f3

Üst Alt