bilgiliadam
Yeni Üye
guzel sozler olumle ilgili
Kısa Olumle İlgili Sozler,olum sozleri
Olumu istemek guzel değildir Olume hazırlıklı olmak guzeldir ( Mehmet Feyiz Efendi )
Olumun bizi nerede beklediği belli değil, iyisi mi biz onu her yerde bekleyelim ( Montaigne )
Olum, bazen ceza, bazen bir armağan, coğu zaman da bir lutuftur ( Seneca )
Olulere kotu soylemeyin Zira bu sebeple hayattaki yakınlarını incitmiş olursunuz ( Hadisi Şerif )
Olum eski bir şeydir, amma her insana yeni gorunur ( Turgenyev )
Sana nasihat edici olarak olum yeter ( Hadisi Şerif )
Uc şey olumun ardından kabre gider: Ailesi, malı ve ameli Bunlardan ikisi doner, birisi kalır Donenler: ailesi ve malı, kalan da: amelidir ( Hadisi Şerif )
Meyve veren ağaca kuru denilmediği gib, eseri devam eden zevata da olu denmez ( Suleyman Hilmi Tunahan )
oLum Kalbime işliyor her gece sen benden gittin gideli!
Hayatı Seninle buLmuşken oLumu Seninle Yaşadım neden boyle OLdu insafsız Neden!
Yaşasakta bir sebebimiz yok artık, oLumle Kankayım Artık!
gonul bu ne dert dinler ne keder sadece sozlerin yeter olmem icin guLum!
Ayrılıktan Zor belleme oLumu Gulum Ben Seninle Hayatı Sevmişken neden bana bu zuLum?
Seni Sevmekse Kaderim Severim, Senin icin oLmekse Alın yazım oLurum Gulum
Biz Ne hayata bağlı kalırız Bu Alemde Neden Hayat Bizi Yaşatır bu Alemin icinde, oLumle Arkadaş Olmuş gecelerimiz Biz gecelerin Adamıyız
Sevenler Gece oLurmuş derler ya bebeğim ben senin icin ne gece ne gunduz oluyorum her saniye senin icin hayata kusuyorum!
Herşeyin Bir Guzelliği Vardır, Nasılki yaşamayı Seviyorsak oLmeyide Sevmeliyiz
oLmeyi Sevenler Yalan Dunyada imanı kuvvetli oLanlardır Sadece! imanı Zayıf oLanlar Daima oLumden Korkarlar
oLume Gulerim, Gulume oLurum ßeßeğim
Ariflerin olumune uzulmeyin o gafillerin gozunden kaybolmak icindir ( Suleyman Hilmi Tunahan )
Ayakta Olmek Dizlerinin ustunde yaşamaktan iyidir
Biz Ne hayata bağlı kalırız Bu Alemde Neden Hayat Bizi Yaşatır bu Alemin icinde, oLumle Arkadaş Olmuş gecelerimiz Biz gecelerin Adamıyız
Aşk Seni Sevmekse Aşık Oldum oLmek gerekiyorsa Senin icin oLumude severim senin icin
Aşk icin DOğmadım ben Aşk icin Oleyim
Ne Derdime Caresin Ne Geleceğime Vesile, Senin iCin oLurum her gece
oLuceksem Senin icin OLurum Yaşarsamda Senin icin yaşarım gulum, Senin icin yaşarken oLmeyide severim
insanlar uykudadır, oldukleri vakit
Uyuyan insan Yarı oLu insandır
Kabre yılanlar dışardan gelir sanmayınız Sizin kotu amelleriniz kabirde sizin icin engerek yılanıdır ( Abbadi )
Olenin kıyameti kopmuştur ( Hadisi Şerif )
Aşk Seni Sevmekse Aşık Oldum oLmek gerekiyorsa Senin icin oLumude severim senin icin
Kısa Olumle İlgili Sozler,olum sozleri
Olumu istemek guzel değildir Olume hazırlıklı olmak guzeldir ( Mehmet Feyiz Efendi )
Olumun bizi nerede beklediği belli değil, iyisi mi biz onu her yerde bekleyelim ( Montaigne )
Olum, bazen ceza, bazen bir armağan, coğu zaman da bir lutuftur ( Seneca )
Olulere kotu soylemeyin Zira bu sebeple hayattaki yakınlarını incitmiş olursunuz ( Hadisi Şerif )
Olum eski bir şeydir, amma her insana yeni gorunur ( Turgenyev )
Sana nasihat edici olarak olum yeter ( Hadisi Şerif )
Uc şey olumun ardından kabre gider: Ailesi, malı ve ameli Bunlardan ikisi doner, birisi kalır Donenler: ailesi ve malı, kalan da: amelidir ( Hadisi Şerif )
Meyve veren ağaca kuru denilmediği gib, eseri devam eden zevata da olu denmez ( Suleyman Hilmi Tunahan )
oLum Kalbime işliyor her gece sen benden gittin gideli!
Hayatı Seninle buLmuşken oLumu Seninle Yaşadım neden boyle OLdu insafsız Neden!
Yaşasakta bir sebebimiz yok artık, oLumle Kankayım Artık!
gonul bu ne dert dinler ne keder sadece sozlerin yeter olmem icin guLum!
Ayrılıktan Zor belleme oLumu Gulum Ben Seninle Hayatı Sevmişken neden bana bu zuLum?
Sevenler Gece oLurmuş derler ya bebeğim ben senin icin ne gece ne gunduz oluyorum her saniye senin icin hayata kusuyorum!
Herşeyin Bir Guzelliği Vardır, Nasılki yaşamayı Seviyorsak oLmeyide Sevmeliyiz
oLmeyi Sevenler Yalan Dunyada imanı kuvvetli oLanlardır Sadece! imanı Zayıf oLanlar Daima oLumden Korkarlar
oLume Gulerim, Gulume oLurum ßeßeğim
Ariflerin olumune uzulmeyin o gafillerin gozunden kaybolmak icindir ( Suleyman Hilmi Tunahan )
Ayakta Olmek Dizlerinin ustunde yaşamaktan iyidir
oLuceksem Senin icin OLurum Yaşarsamda Senin icin yaşarım gulum, Senin icin yaşarken oLmeyide severim
insanlar uykudadır, oldukleri vakit
Uyuyan insan Yarı oLu insandır
Kabre yılanlar dışardan gelir sanmayınız Sizin kotu amelleriniz kabirde sizin icin engerek yılanıdır ( Abbadi )
Olenin kıyameti kopmuştur ( Hadisi Şerif )