bilgiliadam
Yeni Üye
Unlulerden Guzel sozler
Uzulmuyorum Beni sevmeyeni ben de sevmem Cunku 'O bensizliği goze aldysa, Ben onsuzluktan birşey kaybetmem'
Sunay Akın
Yanında seni ısıtacak biri varsa, uşumek gercekten guzeldir
Can dundar
İlk once sevdiğiniz terkeder sizi, arkasından uykunuz Sonra ne sevdiğiniz gelir geri, ne de uykunuz
Cemal Sureya
Unutma; Kimse unutulmayacak kadar sonsuz ve sonsuza dek sevilecek kadar değerli değil aslında
Adam Fawer
Coğu şeyi kazanırken, bazı şeyleri kaybedersin Hayatta oyle secimler yap ki; kazandığın şeyler, kaybettiklerine değsin
ERKAN SUEL
Karanlık gecede marifet değildir yıldızları gormek Unutma, 'Aşık olmak onemli değil, omur boyu sevebilmektir marifet'
Can Yucel
'Gecmiş' yaşanmışlıklarınız hala canınızı yakabiliyorsa; 'Gecmemiş' demektir
Can Dundar
Her yurek sevebilseydi eğer, ayrılık hic olmazdı Her seven yurekli olsaydı zaten 'aşk' bu kadar basit olmazdı ! Can Yucel
Erkek yada kadın ikisinin de bildikleri doğrudur; ama kadının tahmin ettiği herşey, erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur
Bob Marley
Kadınmış derler adamı deli eden Sen ne dersen de, yine kadındır deliyi de adam eden
Can Dundar
Aclıktan olmek uzere bulunan bir kopeği kurtarınız, sizi ısırmayacaktır İnsan ile kopek arasındaki başlıca fark budur
Mark Twain
Ask mucadelesi degil, mucadele aski icinde ol
PEYAMI SAFA
Kainatta tesadufe, tesaduf edilmez
SOKRAT
Kusurumuz ne kadar coksa o kadar kusur arariz
CENAP SEHABETTIN
Okuyabilirseniz her insan bir kitaptir
W ELLERY CHANNING
Kargalar otmeye baslayinca bulbuller susar
MEVLANA
Uzulmuyorum Beni sevmeyeni ben de sevmem Cunku 'O bensizliği goze aldysa, Ben onsuzluktan birşey kaybetmem'
Sunay Akın
Yanında seni ısıtacak biri varsa, uşumek gercekten guzeldir
Can dundar
İlk once sevdiğiniz terkeder sizi, arkasından uykunuz Sonra ne sevdiğiniz gelir geri, ne de uykunuz
Cemal Sureya
Unutma; Kimse unutulmayacak kadar sonsuz ve sonsuza dek sevilecek kadar değerli değil aslında
Adam Fawer
Coğu şeyi kazanırken, bazı şeyleri kaybedersin Hayatta oyle secimler yap ki; kazandığın şeyler, kaybettiklerine değsin
ERKAN SUEL
Karanlık gecede marifet değildir yıldızları gormek Unutma, 'Aşık olmak onemli değil, omur boyu sevebilmektir marifet'
Can Yucel
'Gecmiş' yaşanmışlıklarınız hala canınızı yakabiliyorsa; 'Gecmemiş' demektir
Can Dundar
Her yurek sevebilseydi eğer, ayrılık hic olmazdı Her seven yurekli olsaydı zaten 'aşk' bu kadar basit olmazdı ! Can Yucel
Erkek yada kadın ikisinin de bildikleri doğrudur; ama kadının tahmin ettiği herşey, erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur
Bob Marley
Kadınmış derler adamı deli eden Sen ne dersen de, yine kadındır deliyi de adam eden
Can Dundar
Aclıktan olmek uzere bulunan bir kopeği kurtarınız, sizi ısırmayacaktır İnsan ile kopek arasındaki başlıca fark budur
Mark Twain
Ask mucadelesi degil, mucadele aski icinde ol
PEYAMI SAFA
Kainatta tesadufe, tesaduf edilmez
SOKRAT
Kusurumuz ne kadar coksa o kadar kusur arariz
CENAP SEHABETTIN
Okuyabilirseniz her insan bir kitaptir
W ELLERY CHANNING
Kargalar otmeye baslayinca bulbuller susar
MEVLANA