B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Ağu 2024 #1 Unlulerden Guzel sozler Uzulmuyorum Beni sevmeyeni ben de sevmem Cunku 'O bensizliği goze aldysa, Ben onsuzluktan birşey kaybetmem' Sunay Akın Yanında seni ısıtacak biri varsa, uşumek gercekten guzeldir Can dundar İlk once sevdiğiniz terkeder sizi, arkasından uykunuz Sonra ne sevdiğiniz gelir geri, ne de uykunuz Cemal Sureya Unutma; Kimse unutulmayacak kadar sonsuz ve sonsuza dek sevilecek kadar değerli değil aslında Adam Fawer Coğu şeyi kazanırken, bazı şeyleri kaybedersin Hayatta oyle secimler yap ki; kazandığın şeyler, kaybettiklerine değsin ERKAN SUEL Karanlık gecede marifet değildir yıldızları gormek Unutma, 'Aşık olmak onemli değil, omur boyu sevebilmektir marifet' Can Yucel 'Gecmiş' yaşanmışlıklarınız hala canınızı yakabiliyorsa; 'Gecmemiş' demektir Can Dundar Her yurek sevebilseydi eğer, ayrılık hic olmazdı Her seven yurekli olsaydı zaten 'aşk' bu kadar basit olmazdı ! Can Yucel Erkek yada kadın ikisinin de bildikleri doğrudur; ama kadının tahmin ettiği herşey, erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur Bob Marley Kadınmış derler adamı deli eden Sen ne dersen de, yine kadındır deliyi de adam eden Can Dundar Aclıktan olmek uzere bulunan bir kopeği kurtarınız, sizi ısırmayacaktır İnsan ile kopek arasındaki başlıca fark budur Mark Twain Ask mucadelesi degil, mucadele aski icinde ol PEYAMI SAFA Kainatta tesadufe, tesaduf edilmez SOKRAT Kusurumuz ne kadar coksa o kadar kusur arariz CENAP SEHABETTIN Okuyabilirseniz her insan bir kitaptir W ELLERY CHANNING Kargalar otmeye baslayinca bulbuller susar MEVLANA
Unlulerden Guzel sozler Uzulmuyorum Beni sevmeyeni ben de sevmem Cunku 'O bensizliği goze aldysa, Ben onsuzluktan birşey kaybetmem' Sunay Akın Yanında seni ısıtacak biri varsa, uşumek gercekten guzeldir Can dundar İlk once sevdiğiniz terkeder sizi, arkasından uykunuz Sonra ne sevdiğiniz gelir geri, ne de uykunuz Cemal Sureya Unutma; Kimse unutulmayacak kadar sonsuz ve sonsuza dek sevilecek kadar değerli değil aslında Adam Fawer Coğu şeyi kazanırken, bazı şeyleri kaybedersin Hayatta oyle secimler yap ki; kazandığın şeyler, kaybettiklerine değsin ERKAN SUEL Karanlık gecede marifet değildir yıldızları gormek Unutma, 'Aşık olmak onemli değil, omur boyu sevebilmektir marifet' Can Yucel 'Gecmiş' yaşanmışlıklarınız hala canınızı yakabiliyorsa; 'Gecmemiş' demektir Can Dundar Her yurek sevebilseydi eğer, ayrılık hic olmazdı Her seven yurekli olsaydı zaten 'aşk' bu kadar basit olmazdı ! Can Yucel Erkek yada kadın ikisinin de bildikleri doğrudur; ama kadının tahmin ettiği herşey, erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur Bob Marley Kadınmış derler adamı deli eden Sen ne dersen de, yine kadındır deliyi de adam eden Can Dundar Aclıktan olmek uzere bulunan bir kopeği kurtarınız, sizi ısırmayacaktır İnsan ile kopek arasındaki başlıca fark budur Mark Twain Ask mucadelesi degil, mucadele aski icinde ol PEYAMI SAFA Kainatta tesadufe, tesaduf edilmez SOKRAT Kusurumuz ne kadar coksa o kadar kusur arariz CENAP SEHABETTIN Okuyabilirseniz her insan bir kitaptir W ELLERY CHANNING Kargalar otmeye baslayinca bulbuller susar MEVLANA