Guzel Sozler 2019
2019 en guzel sozler
2019 guzel anlamlı sozler
2019 yeni sozler
♥ Yanağına duşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don, ordayım!
♥Boş bir sinema salonunda oynuyor,tek başına cektiğim siyah beyaz sessiz,son film Ne kuşları seyreden kedi kadar heyecanlıyım artık ne de o kuşlar kadar salak ve kendine hakim…Kamera stop! Yalnızlığıma kapalı gişeyim
♥ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim?
♥ Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Bir tutam sevinc, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gonderiyorum sana
♥ Bir gul olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vucudunun derinliklerine girip bir daha oradan cıkmamak icin?
♥ Seni bulmaktan cok aramak isterim! Seni sevmeden once anlamak isterim! Seni bir omur boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim
♥ Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim Bu guzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgul getirdim?
♥ Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gun yağmur yağardı
♥sen benim farkımı farkedemedin, artık farketsen de farketmez, beni farkedenler senden COK FARKLI!!
♥bir şiirin icine sığındım,ayrılıklar bitince haber verin!!!
♥yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım,yalnız olduğumu soyleyebileceğim kimsem olmadığı icin yalnızım…
♥kac sokak var gorduğumde ağladığım bilirmisin? yalnızlıktan midem bulanır gel desem gelirmisin?
♥aşık olmak değil bir omur boyu sevmektir marifet…
♥hayat kalbini okuyacak bir şarkıcı yaratmadıysa, aklını konuşacak bir filozof yaratır…
♥olum oncesi yorgunluk var gozlerimde… golgem bile boğmak icin fırsat arıyor!!!