Aşağıda sorucevap şeklinde Suna DUmankaya'nın çekicilik sırlarına ulaşabilirsiniz
SİVİLCESİYAH NOKTA
S: Benim sorunum takriben 8 senedir uğraştığım sivilcelerim 17 yaşımdan itibaren ilaç tedavileride uygulamama karşın bir türlü netice alamadım Bilhassa regl dönemimde çok artıyorlar Önerebileceğiniz bir şey var mı?
Bir çay kaşığı kuru maya,
bir toz haline getirilmiş Aspirin ve
bir çay kaşığı oksijenli suyu karıştırın
Bunu sivilceli bölgeye uygulayıp 20 dakika bekletin
Sorunum burnumun üstündeki siyah noktalar onlardan hiç bir şekilde kurtulamıyorum bana bir öneride bulunabilir misiniz?
C: 1 yemek yemek kaşığı yoğurda rendelenmiş bir limon kabuğu ve bir kaşık mısır unu ekleyin Bunu karıştırıp yüzünüze sürün ve 15 dakika bekletin
Benim cildimin t bölgesi siyah noktalarla batmış Teşekkür eder, başarınızın devamını dilerim
C: Bir nehir kaşığı mısır unu, eşit miktarda kil, krem ve suyu karıştırıp yüzünüze sürün ve 5dakika beklettikten sonra ovarak çıkarın
S: Akne için ve aknenin geçmeyen izleri için etkin bir çözüm var mı? Teşekkür Ederim
C: Aknelerin oluşmasında yediklerimiz de etkili Bunun için kuruyemiş ve asitli içeceklerden uzaktan durmalısınız Bir dere kaşığı beyaz kil, bir çay kaşığı limon suyu ve bir aspirini toz haline getirip karıştırın Cildinizdeki sivilcelere 4 gün her tarafında bu karışımı uygulayın
S: 36 yaşındayım yüzümde ve boynumda siyah noktalar oluşmakta,yağlanmalar meydana gelmekte bunun için neler yapmalıyım?
C: Kil maskesini uygulayabilirsiniz Sevgiler
S: Benim cildim kuru fakat siyah noktalarım var Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
C: 1 akarsu kaşığı kil, eşit oranda darı unu ve kremi karıştırıp su ile kıvama getirin Haftada 1 gün 5 d yüzünüze sürün ve ovarak çıkarın Doğal peeling ve siyah noktalara iyi gelir
S: Cildinde ergenlik sivilcileri var Ne yapmamızı önerirsiniz? Çok teşekkür ederiz
C: Yapmanız gereken ilk meslek yediklerinize dikkat etmek Kuruyemiş, hayvansal gıdalar ve asitli içeceklerden uzak durun Önereceğim doğal formül ise şöyle: Her gün bir su bardağı suda bir tutam kızıl kantaron otunu 5 dakika kaynatın, akarsu gibi demleyin Suyuyla yüzünüzü yıkayıp, posasını da sivilcelerin üzerinde bekletin Eğer bunu yapmak size zorlama gelirse, ikinci bir yol daha var Bir çay kaşığı kuru maya, bir toz haline getirilmiş Aspirin ve bir çay kaşığı oksijenli suyu karıştırın Bunu sivilceli bölgeye uygulayıp 20 dakika bekletin
KILCAL DAMAR
C: Kılcal damarların çaresi
at kestanesi kabuğundadır
Kabuğundan kestaneyi çıkarın ve tamamen rendeleyin Cam kavanoza koyun
Üzerine çıkacak kadar zeytinyağı doldurun Güneşte 20 gün bekletin ve süzün Her sabahtan cildinize sürün Kılcal damarların çoğalmasını engeller
S: yüzümdeki damarlarım böylece belirgin fakat fondöten sürmeden dışarı çıkamıyorum Beygir kestaneli tarfinizi 2 aydır kullanıyorum, acaba bir şeyleri yanlış mı yaptım?
C: doğru yapıyorsunuz Fakat sabırlı olmak lüzumlu hem dışarıya çıkarken koruma faktörlü krem kullanmayı dikkatsizlik etmeyin
S: Yüzümde kılcal damarlar çok belirgin, bu sorunu tamir etmek için ne yapmam gerekiyor? teşekkür ederim
C: At kestanelerni kabuğundan çıkarın ve en ince ayrıntısına kadar rendeleyin Cam kavanoza koyun Üstüne çıkacak kadar zeytinyağı doldurun Güneşte 20 gün bekletin ve süzün her sabahtan cildinize sürün
GENÇLİK İKSİRİ
S: gençlik iksirini söylemeniz muhtemel mü?
Bir demet maydanozu uygunca yıkadıktan daha sonra elinizle parçalayarak, ağzını kapatabileceğiniz bir barbar koyun Bir baş sarımsağı soyun ve tanelerini bütün olarak maydonozun içine ekleyin 56 adet limonu sıkıp maydanoz ve sarımsakların üzerine gelecek şekilde dökün Kapağını kapatıp 1 gün bekletin Ertesi gün süzerek kullanıma hazırlanmış ışık halkası getirin 1 çorba kaşığı tüketilebilirsiniz Balla da tatlandırılabilir *