Hadi Yemek Hazır Annemizi deli ederiz yok mi o bize hadi dedikçe biz hazır deriz fakat o bitmiş hiç cilalı olmazAynı şey anniş meleklerimize de çocukları tarafından yaşatılıyorAh bu hazır anneler yok muhadiyemekhazir5c56302e979caalt Big Grin Hadi yemek yemek hazır kızım hadi gel kahvaltı +geliyorum kızım kahvaltı +geliyorum kızım hadi +anne bi sus geliyorum dedim bak toplarım masayı Yemek Yemek hazırlanmış hadi gel isküvi yedim ben yemicem bana sakın 1 saat sonra yemek diye gelme +ya bünye bu acıkır sanki sen bişey yedikten sonra acıkmıyosun ne biliyim ben ne süre acıkıcam felsefe yapmasana anlamıyorum ben oturda yemeğini ye Kızım hadi yemeğee +anne onlar ne brokoli ve karnıbahar +ay anne yemem ben bunları fakat fazla güzel kızım bi yesen görüceksin +ya yemem ohh mis mis + ?! suyunada bandırıyım Bak internet bağlantını keserim çabuk yemeğe +ya anne sen yesene yemeğini benle ne alakan var sus hala cevap veriyo +anne ! kesiyorum üç diyince 1549152297 1549152297 hadiyemekhazir5c56302ec5641hadiyemekhazir5c56302ec5641 http:wwwbaktabulumcomimagessmiliesbiggringif kızım hadi kahvaltıya gel i dakka anne geliyom şu anda hadi hızlan çayın soğucak +yaa ben daha sonra yerim şu anda işim var bak fişini çekerim onun +dur yapma bilgisayar bozulur elektrikler kesilince niye bozulmuyo o süre + yaa cilalı geldim oğlum yemek yemek hazırlanmış seni bekliyo pehh fazla bekler babası koş oğlun direniyo direnicek ast aslan oğlum gel bakim