bilgiliadam
Yeni Üye
baskın ile sanık aralarında geçenlerr SORU: Doğum tarihiniz nedir? YANIT: 15 Temmuz SORU: Hangi yıl? YANIT: Her yıl SORU: Hastalığınız hafızanızı etkiliyor mu? CEVAP: Evet SORU: Peki ne şekilde etkiliyor? YANIT: Olayları unutuyorum SORU: Bize unuttuğunuz bir şeyi örnek olarak verebilir misiniz? * SORU: Sizinle yaşayan oğlunuz kaç yaşında? YANIT: Ya 38 ya da 35 Hangisi olduğunu hatırlamıyorum SORU: Ne kadardır sizinle yaşıyor? CEVAP: 45 yıldır * SORU: Kocanız uyandığı süre, size söylediği birincil şey neydi? YANIT: Bana ''Neredeyim ben, Canan?'' dedi SORU: Peki bu niçin canınızı sıktı? CEVAP: Çünkü benim adım Suzan * SORU: Korna çaldınız mı? YANIT: Kazadan sonra mı? SORU: Kazadan önce CEVAP: Natürel; 10 yıl boyunca * SORU: Kadının üç çocuğu vardı değil mi? CEVAP: Evet SORU: Kaçı erkekti? CEVAP: Hiçbiri SORU: Hiç kız çocuğu var mıydı? * SORU: Saldırganı tarif eder misiniz? YANIT: Orta boyluydu, sakalı vardı SORU: Bayan mıydı, erkek miydi? * SORU: Merenlerin bodrum katına indiğini söylediniz CEVAP: Evet SORU: Aynı merenler yukarı çıkıyor muydu? * SORU: Ilk evliliğiniz nasıl sona erdi? CEVAP: Ölümle SORU: Ölen kimdi? * SORU: Vücudu incelediğiniz zamanı hatırlıyor musunuz? YANIT: Otopsi 1830 da başladı SORU: Adam ölüydü değil mi? CEVAP: Değil, yerleşik, neden üstünde otopsi yaptığımı merak ediyordu yorum bekliyorumm:kızılötesi: