B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 6 Haz 2024 #1 Halil sezai paracıkoğlu seni cektim icime şarkı sozu Halil Sezai & Tuğce seni cektim icime şarkısı Halil sezai Tuğce dueti seni cektim icime sozleri Seni cektim icime Hava diye, sen diye diye Sınırları zorladım Bitme diye, don diye diye Seni buldum icimde Yara diye, sar diye diye Zamanları topladım Al diye, kal diye diye Zamanı durduran yok Cığlıklar akıttım duyan yok Yok oyle biri, kimse yok Saklayın beni Ortun ustume cicekleri Halim yok, halim yok Bir şeyler saklı icimde Sınırlar var, bilmem ki niye niye Resimler eski halinde Saklayın beni Ortun ustume cicekleri Halim yok!
Halil sezai paracıkoğlu seni cektim icime şarkı sozu Halil Sezai & Tuğce seni cektim icime şarkısı Halil sezai Tuğce dueti seni cektim icime sozleri Seni cektim icime Hava diye, sen diye diye Sınırları zorladım Bitme diye, don diye diye Seni buldum icimde Yara diye, sar diye diye Zamanları topladım Al diye, kal diye diye Zamanı durduran yok Cığlıklar akıttım duyan yok Yok oyle biri, kimse yok Saklayın beni Ortun ustume cicekleri Halim yok, halim yok Bir şeyler saklı icimde Sınırlar var, bilmem ki niye niye Resimler eski halinde Saklayın beni Ortun ustume cicekleri Halim yok!