gebelik diyalogları 01 Nee hamiyle misin? Vay alçak bana bunuda mı yapacaktın? Ay ne vuruyorsun be adam Hamiyle değilim hamileyim Neee ben derhal babamı olacağım? Evet Hah bir baba olmadığım kalmıştı 02 Hamileyim aşkım Kimden? Kimden olacak senden Sus bir de yanıt veriyorsun Aa manyak mısın ne vuruyorsun? 03 Hamileyim Bahse var mısın? (adam kısırdır ) 04 Hamileyim Bravo kız en sonunda bi işe yaradın Ay mersi Hah şöyle hade derhal git de tarlayı sür sallanma Böhüee(Ağlama efekti ) 05 Hamileyim Abdülrezzak Yane Çocuğumuz olacak Olmasa olmazmıı 06 Aşkım hamileyim ben Kimden ulan 07 Karıcım Hamileyim ben Ohaa Cezmi ohaaa 08 Sevgilim sana bi haberim var Cidden mi? Hadi söyle o zaman Hazır Sölicem ama bak Sonra hayalet görmüş gibi bakmak çığlık atmak Benden kaçmak yok Tamamlanmış canım Bak laf ver Ya sen bi söle Alalalala Kaçmam merak etme Peki Fakat bak kızmak da yok Ya kadın dellendirme beni söle Peki kapa gözlerini O niye Ay pardon hayatım yaa Ya işlenmiş kızım söleme hiçbişi Senlen mi uraşcam lan ben Defol git ananın evineBi hafta gelme Fakat hayatım hamileyim ben O vakit hiç gelme! Paranoyak koca ya böyle bişi derseniz 09 Hamileyim bey Hami kim la 10 Sevgilim sana süper bi haberim var Neymiş ? Hamileyim ben Sahiden mi Aslında Yemin et Yemin ederim Kuyruk salla Ay adam hamileyim ben evlenelim bundan böyle çocuğumuz olack Ne güsel de ben zaten evliyim 11 Rıza hamileyim ben Sorduk mu? Hayvansın rıza 12 Rıza ben hamileyim Ne zamandan beri ? Galü beladan beri Ne diyosun sen yaa ? 13 Rıza hadi oyun oynayalım sen bana bi futbolcu ismi söyle ben 'leyim' diyeyim Laaa! hamilemisin yoksa!? Fazla zekisin rıza 14 Rıza hamileyim ben Geçer Yuh 15 Muttalip, eeee ben, nasıl derler, iki canlıyım bundan böyle Vışşşş Kezban, kaç yıl sonradan kedi olacan? Ne kedisi muttalip? Allan salaa kezban, 9 canlı ne vakit olacan onu seslenmek istedim Hayvansın Muttalip 16 Aşkım, ben hamileyim İyi İnsan bi sevinir demi Necla ben hamileymişim gibi davranamam, gebe olan sensin 17 Anne, baba ben hamileyim Baba: Nasıl oldu o? Anne: Rıza bu kızı biz nasıl yaptıysak aynısını onlar yapmış Baba: Ne dek terbiyesizsin melahat, çoçukların yanında bu konular konuşulurmu? 18 Hamileyim aşkım Bırak şu anda Valla bak Hani bakıyim 19 Hamileyim Allah analı babalı büyütsün Lakin bendense aldıralım 20 Zühtü hamileyim ben Uyu hanım kedidir kedi hamilelikdiyaloglari5c5626d2a11cegifalt :hhh: Dp81 :hhh:hamilelikdiyaloglari5c5626d2a11cegifalt :hhh: Dp81 :hhh: