T teknoloji Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,992 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 30 Kas 2023 #1 Hamsi Tava Tarifi ( Anlatım ) İçin Malzemeler 1 kilo hamsi 1 çorba kasesi mısır unu 1 tatlı kaşığı tuz Zeytinyağı Hamsi Tava Tarifi ( Anlatım ) Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle güzelce temizliyoruz. Temizledikten sonra yıkıyoruz. Sonra mısır ununa bir tatlı kaşığı tuz ilave edip karıştırıyoruz. Karıştırılan mısır ununa hamsileri buluyoruz. Buladığımız hamsileri tavaya diziyoruz. Çok az zeytinyağı koyarak arkalı önlü pişiriyoruz. Afiyetle yiyoruz. Hamsi Tava Tarifi ( Anlatım ) Fotoğraflı Yapılışı
Hamsi Tava Tarifi ( Anlatım ) İçin Malzemeler 1 kilo hamsi 1 çorba kasesi mısır unu 1 tatlı kaşığı tuz Zeytinyağı Hamsi Tava Tarifi ( Anlatım ) Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle güzelce temizliyoruz. Temizledikten sonra yıkıyoruz. Sonra mısır ununa bir tatlı kaşığı tuz ilave edip karıştırıyoruz. Karıştırılan mısır ununa hamsileri buluyoruz. Buladığımız hamsileri tavaya diziyoruz. Çok az zeytinyağı koyarak arkalı önlü pişiriyoruz. Afiyetle yiyoruz. Hamsi Tava Tarifi ( Anlatım ) Fotoğraflı Yapılışı