Son Konu

Hangi Çiçek Ne Anlama Gelir

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Çiçeklerin Anlamları

Çiçekler Hangi Anlamlara Gelir

Hangi çiçeğin ne kavrama geldiği altında listelenmiştir

Akasya (Pembe ya da kırmızı): Seni beğeniyorum Akasya (Beyaz): Bizimki pak bir sevgi, şayet azıcık arkadaş canlısı Akasya (Sarı): Platonik aşk Ananas: Sen hatasız birisin Ardıç: Seni koruyacağım Günebakan: Sana tapıyorum Açelya (Hint): Reel şu ancak, her şey bitti Badem: Aşkımızın sürmesini ümit ediyorum Çan: Aşkımıza sadakatle bağlıyım Çingülü: Zarif ve fazla güzelsin Çuha: Çok güzelsin Elma: İtiraf etmem icabında, seni görünce şeytana uyasım geliyor, ya senin Erik: Sözüme vefalı kalacağım Fındık: Barışmak istiyorum Fulya: Sevgilim geri dön Gardenya: Reel aşkımsın Gelin El Çiçeği: Mutlu olabiliriz Glayör(Beyaz): Dostluk Glayör(Kırmızı): Arzu Glayör(Pembe): Zerafet Glayör(Sarı): Kıskançlık Glayör(Mor): İnanç Gül (Beyaz): Suçsuzluk Gül (Pembe): Arkadaşımsın Gül (Kırmızı): Seni seviyorum Gül goncası (Kırmızı): Genç ve güzelsin Hanımeli: Sana olan bağlılığım sonsuza dek sürecek Hercai Menekşe: Beynimi işgal ediyorsun, fakat ben bu durumdan şikayetçi değilim İspanyol Yasemini: Kendimce sen çok seksi, şehvetlisin Kaktüs: Aşkımız için zorluklara katlanmalıyız Kamelya: Kusursuz bir aşıksın Karanfil (koyu kırmızı): Kalbimi kırdın Karanfil (pembe): Seni unutmayacağım Karanfil (Kırçıllı): Üzgünüm, fakat sona ermek zorunda Karanfil (Sarı): Beni düş kırıklığına uğrattın Krizantem (Beyaz): Bana gerçeği söyle Lale (Kırmızı): Aşkımı itiraf etmek istiyorum Lale (Benekli): Gözlerin çok hoş Leylak (Mor): Sana ilk görüşte aşık oldum Lilyum: Güven Menekşe (Mavi): Sana sadık kalacağım Menekşe (Mor): Düşüncelerimi zapt ettin Melekotu: İlham kaynağımsın Mimoza: Fazla alıngansın Nane: Sana karşısında içimde sıcak hisler besliyorum Orkide: Aşkım, sen fazla özelsin Öksekotu: Sorunların üstesinden geleceğim Papatya (Bahçe): Fikirlerini paylaşıyorum Pelesenk: Aşkım daha fazla bekletme Petunya: Umudunu yitirme Portakal: Ben de seni seviyorum Sardunya: İçin rahat olsun, defalarca yanındayım Sarmaşık: Aşkıma sadığım Sedir Yaprağı: Senin için yaşıyorum Süsen Çiçeği: Sana bir haberim var Şeftali: Seninim Yasemin: Güzel ve çekicisin Yenibahar: Acını paylaşıyorum Zambak: Seni neşe saçan buluyorum Zeytin: Barışalım *

Üst Alt