Son Konu

Hangi Cicek Ne Anlama Gelir

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Ciceklerin Anlamları

Cicekler Hangi Anlamlara Gelir

Hangi ciceğin ne anlama geldiği aşağıda listelenmiştir

imageshangicicekneanlamagelir5af9d0810b02a

Akasya (Pembe veya kırmızı): Seni beğeniyorum Akasya (Beyaz): Bizimki temiz bir sevgi, belki biraz arkadaşca Akasya (Sarı): Platonik aşk Ananas: Sen kusursuz birisin Ardıc: Seni koruyacağım Ayciceği: Sana tapıyorum Acelya (Hint): Gercek şu ki, her şey bitti Badem: Aşkımızın surmesini umit ediyorum Can: Aşkımıza sadakatle bağlıyım Cingulu: Zarif ve cok guzelsin Cuha: Cok guzelsin Elma: İtiraf etmem gerekirse, seni gorunce şeytana uyasım geliyor, ya senin Erik: Sozume sadık kalacağım Fındık: Barışmak istiyorum Fulya: Sevgilim geri don Gardenya: Gercek aşkımsın Gelin El Ciceği: Mutlu olabiliriz Glayor(Beyaz): Dostluk Glayor(Kırmızı): İstek Glayor(Pembe): Zerafet Glayor(Sarı): Kıskanclık Glayor(Mor): İnanc Gul (Beyaz): Masumluk Gul (Pembe): Arkadaşımsın Gul (Kırmızı): Seni seviyorum Gul goncası (Kırmızı): Genc ve guzelsin Hanımeli: Sana olan bağlılığım sonsuza kadar surecek Hercai Menekşe: Beynimi işgal ediyorsun, ama ben bu durumdan şikayetci değilim İspanyol Yasemini: Bence sen cok seksi, şehvetlisin Kaktus: Aşkımız icin zorluklara katlanmalıyız Kamelya: Kusursuz bir aşıksın Karanfil (koyu kırmızı): Kalbimi kırdın Karanfil (pembe): Seni unutmayacağım Karanfil (Kırcıllı): Uzgunum, ama bitmek zorunda Karanfil (Sarı): Beni hayal kırıklığına uğrattın Krizantem (Beyaz): Bana gerceği soyle Lale (Kırmızı): Aşkımı itiraf etmek istiyorum Lale (Alacalı): Gozlerin cok guzel Leylak (Mor): Sana ilk goruşte aşık oldum Lilyum: Guven Menekşe (Mavi): Sana sadık kalacağım Menekşe (Mor): Duşuncelerimi zapt ettin Melekotu: İlham kaynağımsın Mimoza: Fazla alıngansın Nane: Sana karşı icimde sıcak hisler besliyorum Orkide: Aşkım, sen cok ozelsin Oksekotu: Sorunların ustesinden geleceğim Papatya (Bahce): Fikirlerini paylaşıyorum Pelesenk: Aşkım daha fazla bekletme Petunya: Umudunu yitirme Portakal: Ben de seni seviyorum Sardunya: İcin rahat olsun, her zaman yanındayım Sarmaşık: Aşkıma sadığım Sedir Yaprağı: Senin icin yaşıyorum Susen Ciceği: Sana bir haberim var Şeftali: Seninim Yasemin: Guzel ve cekicisin Yenibahar: Acını paylaşıyorum Zambak: Seni neşeli buluyorum Zeytin: Barışalım

Üst Alt