M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 6 Ara 2023 #1 Harf Pasta Tanımı İçin Gereçler 2 paket kedi lisanı 1 su bardağı süt 2 paket pasta kreması Üzerini Süslemek için Pasta süsleri Harf Pasta Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle pasta kremasını tanımına nazaran yapıp dolapta bekletelim. Sonra pasta tabanımıza harfimizin biçimini yapalım sonra tek tek sütle ıslatıp yerleştirelim. Ben kedi lisanın altına kremadan sürdüm kaymaması için. Üzerine pasta kremasından biçimli sıkalım. Sonra ikinci kat kedi lisanını ıslatıp dizelim bir kat daha kremadan sıkalım. Üzerini istediğiniz üzere süsleyip servis edebilirsiniz
Harf Pasta Tanımı İçin Gereçler 2 paket kedi lisanı 1 su bardağı süt 2 paket pasta kreması Üzerini Süslemek için Pasta süsleri Harf Pasta Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle pasta kremasını tanımına nazaran yapıp dolapta bekletelim. Sonra pasta tabanımıza harfimizin biçimini yapalım sonra tek tek sütle ıslatıp yerleştirelim. Ben kedi lisanın altına kremadan sürdüm kaymaması için. Üzerine pasta kremasından biçimli sıkalım. Sonra ikinci kat kedi lisanını ıslatıp dizelim bir kat daha kremadan sıkalım. Üzerini istediğiniz üzere süsleyip servis edebilirsiniz