bilgiliadam
Yeni Üye
Kapak Nickler Harika,
Harika msn Kapak Nickler,
Harika Kapak sozleri
msn kapak nickler
Gelme bana canın sağolsun, donme bana yolun acık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim bUdA SaNa KaPaK oLsUn
DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aCaNı SileR GeceriM!
ßeη ѕєηιηℓє тσρяαğα g∂єяιм ∂ιуєηℓєяι cσк goя∂uм ßeη oуℓє ∂ιуєηℓєяι тσρяαğα нєρ уαℓηız goм∂uм
hayat, olumle kumar oynama sanatıdır
Donup bi an gecmişi anımsadığında canın cok acır Ama nafile Gecmiş olsunlafı binlerce kez kulaklarında yankılanır
SANA KARŞI Bİ TEK SEVGİ DUYABİLİRİM O DA HAYVAN SEVGİSİ
вιℓιуσямυѕυη ѕєη уuzмє вιℓмєѕєη νє ∂єηιzє gιяѕєη вιℓє вαтмαzѕıη cuηкu тιριη кαуıк
нαуαттα кαяşιмα cιкαη єη zαναℓℓι ∂oηєкѕιη
!!!!
уα σℓ∂υğυη gιвι goяuη уα ∂α gozuмє goяuηмє
ßiRiNé VéRiLéCéK DéqéR uqRuNa FéDa éDiLéßiLéCéKLéRLé oLCuLéßiLiYoRSa aC qoZLéRiNi éTRaFıNa ßaqqoRDuquN HéR$éYi Féa éDéßiLiRiMaMa SaKıN aYNaYa ßaqMa!
kimseye kendimi tanıtmak gibi bi derdim,ne de kimsenin beni tanıması gibi bi luksum vardır
Hayatta edindiğim tecrubeler, yediğim kazıkların toplamıdır
AfeTmem Ağır GeLiYoSa ßu SzLer FiRar SerßesT UsTeLeMem
YOK Artık Sana Ait TeK Zerre ßunyemdeSen koca ßir HİC oldun ßende, ettiğin TeK cumle ile!
нєяѕєуιη вιя ѕσηυ ναяdιяιѕтє вυdα ѕєηιη ѕσηυηdυя!!!
İNSANLAR VARDIR SEVGİYE LAYIKTIRİNSANLAR VARDIR SEVGİNİN EN YUCESİNİ VERSENDE AŞAGLIKTIR
rabbim sen beni dostlarımdan koru ben duşmanlarımın icabına bakarım!!!
KiMSe WaZGeCiLMeZ DeĞiLDiRkIr kALbİmİ GoNLuN oLsUnaL HeRŞeYi gOzUn dOysUN
ŞiMDi bAşKa MaNiTaLaRLaYıM aL bUdA SaNa KaPaK oLsuN!!!
Dostu da severim dusmani da Cunki dost gucumu, dusman ise odevimi
gosterir
bırakıp gittiğin kalbinse elbet geri doneceksinn
sevdiğini soylemekten korkmak yaşamaktan korkmaya bedeldir
CİCEĞİ BURNUNDA 20 YAŞINDA NOBET TUTAR OLDUM G3 BAŞINDA İSMİMİ OKURSAN MEZAR TAŞINDA YOLLARA BAKIPTA AĞLAMA SEVDİĞİM
yurek soz vermi$se bizde sozden donulmez,kalp kalbe kalbe gonul vermi$se bizde sevgi inkar edilmez,bizde yurek zedelenir ama asla dostluga,sevgiye ihanet edilmez
Suskunluğuma bakıpta seni unuttum sanma,şu dunyada ozlediğim biri varsa oda sensinYanımda olmasan bile yureğimde hep benimlesinUnutulmayacak kadar değerlisin
Gelme bana canın sağolsun, donme bana yolun acık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim bUdA SaNa KaPaK oLsUn
giden gitmiştirgittiği gun bitmiştirBEN GİDENİ DEĞİL GİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR
ßυ αηι ∂uηуαуα тєк gєℓ∂ιк тєк gι∂єяιz, ßιzι 3 кυяυşα ѕαтαηℓαяı ßιz ßєℓєşє νєяιяιz !
нαкѕızℓığα gєℓємєм нαтıя, goηuℓ ∂ιηℓємєм вαвαмıη кızıуıм вєη кυяşυη уєяιм ℓα уємєм
ßumuyDu Hayat Déd!q|éri Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r ruya Uyan Art|q ß!tt! Ruya
иσκтα κα∂αя мєи₣ααт ỉcỉи,vỉяğuℓ κα∂αя єğỉℓмєм!
Harika msn Kapak Nickler,
Harika Kapak sozleri
msn kapak nickler
DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aCaNı SileR GeceriM!
ßeη ѕєηιηℓє тσρяαğα g∂єяιм ∂ιуєηℓєяι cσк goя∂uм ßeη oуℓє ∂ιуєηℓєяι тσρяαğα нєρ уαℓηız goм∂uм
hayat, olumle kumar oynama sanatıdır
Donup bi an gecmişi anımsadığında canın cok acır Ama nafile Gecmiş olsunlafı binlerce kez kulaklarında yankılanır
SANA KARŞI Bİ TEK SEVGİ DUYABİLİRİM O DA HAYVAN SEVGİSİ
вιℓιуσямυѕυη ѕєη уuzмє вιℓмєѕєη νє ∂єηιzє gιяѕєη вιℓє вαтмαzѕıη cuηкu тιριη кαуıк
нαуαттα кαяşιмα cιкαη єη zαναℓℓι ∂oηєкѕιη
!!!!
уα σℓ∂υğυη gιвι goяuη уα ∂α gozuмє goяuηмє
ßiRiNé VéRiLéCéK DéqéR uqRuNa FéDa éDiLéßiLéCéKLéRLé oLCuLéßiLiYoRSa aC qoZLéRiNi éTRaFıNa ßaqqoRDuquN HéR$éYi Féa éDéßiLiRiMaMa SaKıN aYNaYa ßaqMa!
kimseye kendimi tanıtmak gibi bi derdim,ne de kimsenin beni tanıması gibi bi luksum vardır
Hayatta edindiğim tecrubeler, yediğim kazıkların toplamıdır
AfeTmem Ağır GeLiYoSa ßu SzLer FiRar SerßesT UsTeLeMem
YOK Artık Sana Ait TeK Zerre ßunyemdeSen koca ßir HİC oldun ßende, ettiğin TeK cumle ile!
нєяѕєуιη вιя ѕσηυ ναяdιяιѕтє вυdα ѕєηιη ѕσηυηdυя!!!
İNSANLAR VARDIR SEVGİYE LAYIKTIRİNSANLAR VARDIR SEVGİNİN EN YUCESİNİ VERSENDE AŞAGLIKTIR
rabbim sen beni dostlarımdan koru ben duşmanlarımın icabına bakarım!!!
KiMSe WaZGeCiLMeZ DeĞiLDiRkIr kALbİmİ GoNLuN oLsUnaL HeRŞeYi gOzUn dOysUN
ŞiMDi bAşKa MaNiTaLaRLaYıM aL bUdA SaNa KaPaK oLsuN!!!
Dostu da severim dusmani da Cunki dost gucumu, dusman ise odevimi
gosterir
bırakıp gittiğin kalbinse elbet geri doneceksinn
sevdiğini soylemekten korkmak yaşamaktan korkmaya bedeldir
CİCEĞİ BURNUNDA 20 YAŞINDA NOBET TUTAR OLDUM G3 BAŞINDA İSMİMİ OKURSAN MEZAR TAŞINDA YOLLARA BAKIPTA AĞLAMA SEVDİĞİM
yurek soz vermi$se bizde sozden donulmez,kalp kalbe kalbe gonul vermi$se bizde sevgi inkar edilmez,bizde yurek zedelenir ama asla dostluga,sevgiye ihanet edilmez
Suskunluğuma bakıpta seni unuttum sanma,şu dunyada ozlediğim biri varsa oda sensinYanımda olmasan bile yureğimde hep benimlesinUnutulmayacak kadar değerlisin
giden gitmiştirgittiği gun bitmiştirBEN GİDENİ DEĞİL GİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR
ßυ αηι ∂uηуαуα тєк gєℓ∂ιк тєк gι∂єяιz, ßιzι 3 кυяυşα ѕαтαηℓαяı ßιz ßєℓєşє νєяιяιz !
нαкѕızℓığα gєℓємєм нαтıя, goηuℓ ∂ιηℓємєм вαвαмıη кızıуıм вєη кυяşυη уєяιм ℓα уємєм
ßumuyDu Hayat Déd!q|éri Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r ruya Uyan Art|q ß!tt! Ruya
иσκтα κα∂αя мєи₣ααт ỉcỉи,vỉяğuℓ κα∂αя єğỉℓмєм!