Hasret çeken şehvetli nickler hissi nickler hasret nickleri 2010 hasret çekenler için sözler ceken sözler şehvetli sözleri Sevgilisine hasret çeken aşk acısı yaşayan bütün sevdadılar için birbirinden hoş şehvetli sözlerden oluşan nickleri veriyorum 1549283178 1549283178 hasretcekenduygusalnickler5c582f6f21829hasretcekenduygusalnickler5c582f6f21829hasretcekenduygusalnickler5c582f6f21829 Seni sensiz yaşamayı sevdimGözLerinLe yok et beni öLümüm eLLerinden mezarım gözLerinden oLsun En Günahsız gecemde Seni Defalarca sevdim yeminsiz! boşLuκta Чaşarsın taκmazsın κaЧbetmei göze aLamazsın haЧadı tasarımLa Чaşarsın κendi haЧaLini κendin Чıκarsın Benzer masaLa yazmamışLar adımızı ne sende kaLabiLiy0rm ne gidebiLiy0rm sıkıştı gözyaşLarım ısını benden bölge şeffaf duvarLar aralarında ne parçalanacak diz kaldı ne de kırılacak yürek bak çocukluğumda değil artık ne yapacaksan hemen yap! MaLLardan uzakta HayvansaL vé saLaksaL ancak$iLikLérdén uzakta gérçék insanLarLa Yéni bir hayat beyniniZz gbi sizde küçüksünZzhasretcekenduygusalnickler5c582f6f25f10alt oO Er what? oO(oww)ya$amag İςin ya$ama ya$adıgLarınLa ya$a Seni Sana anLatamam Belli kaFayı yerSin seni itDeegrimi biLemedin sKt*r git bırak ipin uCunu koptugu yerde bitSin ! Sen varSan her$ey var Sen yokSan bu SerSeri kızda değil ! Seni gördügüm heran birkere daha zincir vuruyorum $u kaLbime ; İnilir mi kuyuya düzenbazın ipiyle Kazacaktır kuyunu inceden senin de Bu dünyayı yaratan bilmen için yaratmış Kötülüğün içinden iyiliği aratmış Gözlerinden akmasa kalbinden akacak Dışarıda vurmasa içinde kanayacak ( belli ki hayatında sevgiyi tatmamışsın belli ki bugüne değin hiç aşık olmamışsın!!! geLL sakLanaLım hiç bir ayrıLık buLmasın bizi bir adım daha atma üstünde o farklı kokuyla Snasıl bir sevdaysa bu karşısındakoyamamS yarım kaldım seni düşünerek bitti bir geçe daha gözlerim anlatıyor hislerimi amaben istesemde kelimelere dökemiyorumağlıyorum ağladıkça bir kez daha anlıyorum seni ne fazla sevdiğimiöyle bir ışık halkası geldim fakat baktığımgördüğümduyduğum sensin fazla uzaklardasın(!) ama seni seviyorum dünyada birini fazla ƒazla seveçeksem o benim öleçegim kişi olaçak