Son Konu

Hasret Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En Guzel Hasret Mesajları
hasret sozleri

Hasretim rengine siyahimi desem ağarmak bilmiyor sonsuz geceler ya gulerdim ya olurdum gorsem omrumden uzansa sensiz geceler

Ne olurdu saadetlerin en buyuğu İşte ellerimde al, diyebilseydim Anlardın ve hic gitmezdin, değil mi Bir gun olduğun gibi kal diyebilseydim

Uzaklıklar Kucuk Sevgileri Yok Eder, Buyukleri Yuceltir Tıpkı Ruzgarın Mumu Sondurup Ateşi Yukselttiği Gibi

Sesine Mevsimlerin Eğildiği, Gozlerine Baharın Ağladığı, Ağlar Gibi Gulmeni, Dokunuşlar Gulecek Gibi Duran Yuzunu ozledim

Gecenin karanlığında, guneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi ruyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma

Hasretin oldurdu beni ! Şimdi geceler caresiz, geceler sensiz, Bir opuşten daha sıcak şimdi yağmur damlası, Gelip konar dudaklarıma sessiz Soylemişmiydim hasretin oldurdu beni hic sebepsiz

Havanın serinliği tenini urpertmesin,bedenim yanında olmasa bile,ruhum hep senin yanında

imageshasretmesajlari5ad977145eebf

Kaybetme korkusu taa icimdeyken, bekle diyorsun,doneceğim bir gun Beden beklemesine bekliyor ama yurek kan ağlıyor sensiz gecen hergun

Merhaba huzun adasıben duygu gemisigecenin karanlığında yanaştım limanınayukum mutlulukkulak ver bak ne diyor gemide ki ses:eek:zledim senibiriciğim

Neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak dokunmak istedikce uzaklaşmak duşundukce unutmak neden bu kadar zor seni sevdiğim halde soyleyememek hep birşeyler gizlemek sana sahip olacağım yerde seni kaybetmek

Sen hasretimsin,kaderimsin,yasayamadığım gunlerim sevgisine doyamadığım aksam gozlu yarimsin seni cok seviyorum askerim!!!

Seni her ozlediğimde kalbime bir ıyldız ciziyorum,artık benimde bir gokyuzum var

Seninle dolu ruyalardan uyandım gecenin ilk tatlı uykusundan ruzgarların alcaktan estiği, ıyldızların parladığı saatlerde

imageshasretmesajlari5ad9771574b01

Sensiz gece sensiz gunduz olmuyor sensiz zaman gecmek bilmiyor sen olki yanımda dunyamı karartma aşkım ben sana vurulmuşsum bu diyarda anlamıyorsan beni elveda

Sesine mevsimlerin eğildiği,gozlerine baharın ağladığı,ağlar gibi gulmeni,dokunuşlar gulecek gibi duran yuzunu ozledim

Üst Alt