Son Konu

Hatıra Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Kısa Hatıra Sozler 2019
Hatıra İle İlgili Sozler 2019

Yarınlar beni bekliyor bende Yarınlarımda Seni bekliyorum Şimdilik Hatıralarımızla idare ediyorum yeni hatıralar icin seni bekliyorum

Bugun yaşadıklarımız Bir Hatıra Artık hayatımızda, Yarın Yaşayacaklarımızda Bir hatıra Olcak tatLı Hayatımızda

Hatırlarım Seni iLk Optuğum Gunu icim Kıpır Kıpır Olur Heycanlanırım, Hatırlarım bana iLk Seni Seviyorum Dediğin Gunu Gozlerimde Durmaz yaş Mutlu olurum Ağlarım, Şimdi O Guzel Hatıralara Dalıp Dalıp Kaybolurum Sessiz Bir Dunyada

Yaşamayı ALLAH'a Hatıraları Sana Borcluyum

Sana 2 Cif Soz hatıra Ediyorum, Gule Gule

Hatıralar Canlanır Baktığım heryerde ismin Kalbime Yazılı unutamam hatıraları Unutsam bile

Sen bana Bir Hatıra Oldun resimlerine Bakıp Ağlayıp Durdum Hatıra Kokan Mektuplarını Birbir Okudum Seni Cok ozledim Hatıralar tatmin etmiyor icimdeki Hasreti

Hatırla Sevgili Sana Yazdığım Şiirleri Hatırla Sevgili O Guzel Gunleri

Hatırlarım Eskide Kalan Guzel gunleri Şimdi Hatıralarınla Kaldım Ağlarım Geceleri

Dertlerimi Guzel Hatıralarınla Unutuyorum Ama Hatıralara Bakdıkca Bir okadar dertleniyorum ne yapsam bilmiyorum

ne Hatıralara katlanacak gucum kaldı Nede hatıralarına bakıp avunacak bir ben kaldı bende ozledim seni hatıralar avutmuyor beni

Ne Gam Nede Keder Hatıraların yeter Dertli olmam icin anıları duşunmek yeter

Seviyorum Seni iyi kotu gunlerimle seviyorum seni tatLı Hatıralarınla Seviyorum Seni ben Sevdigin kadar Seviyorum Seni

1 Hatıran yetiyor sensiz kaldığımda seni yaşamak icin hayaller kuruyorum bir sozun yetiyor sen yokken bile guzel sozlerinle mutlu olmaya

Gurbette Olsamda kalbim Seninle Yalnız Kalsamda Hatıraların benimle

Guzel Anılarımızı Hayata Verelim Kotu Anılarımızı Yaşamamışız gibi Silelim, renkli Hatıraları Mutlu gunlerimize devredelim

guzel anılar hatıralar ikimizin Olsun acı keder ve yalnızlık bizi cekemeyenlerin olsun

Şuanda Elimde Bana Aldığın Kalem Hatıralarımı yazıyorum Hafif bir gulucukle ve Seni Yazıyorum Kalbimdeki Sevginle

Şimdi yalnızım Yuruyorum Kendi Yolumda Anılarımıza Bakarak gidiyorum yalnız Başıma Hatıralar dizilmiş Yoluma Mutlu Ve huzunlu gidiyorum tek başıma sensiz hatıralarımızla

Üst Alt