Selamun aleyküm ilk kez hepinize
Derhal okulumda bir kız var, (buluşma nedeniyle okulda değilim) Bu kız diğerlerinden fazla bambaşka beyler, hepsinden daha efendi, oje moje ilgilenmiyor, kendi halinde arkadaşlarıyla gezinen bir kız Geçen gün arkadaşlarla yeniden gülerken bu kız gözüme çarptı, yarı böyle birincil defa gördüğüm birşeymiş gibi ona baktım aralıksız, arkadaşlar farketmedi Onu gördükten bir kaç gün sonradan sınıfını öğrendim Sınıfa ''müdür çağırdı sınıf listesinden birine bakmam gerekli !?'' diyerek girdim Adını ve numarasını öğrendim (mektep numarası) Faceden aradım işte kız her dostluk teklif edeni kabul etmiyor Her neyse arkadaşlarıma halen bu kızı söylememiştim Gittim aşık olduğum kızı peşine düşüp takip ettim, evini öğrendim Öğlen arası bizim sınıftan bır kız ile dolaştıgını gördüm Arkadaş efendiydi gittim ona söyledim işte senin yanında dolaşan kızdan hoşlanıyorum dedim Şaşırdı, sonradan işte mektup yazmıştım (asosyalim), gittim dedim ver kıza Kızdan 1 yaş büyüktüm, kız cevap karşılığı olarak ''Kendimden büyüklerle ilişki kuramam'' demiş Boydan ve kilodan kaybettim sanırım İşte kızı arkadaşlarıma söyledim, bu sefer onlar gidip demişler (benden kuytu bir şekilde) Ahmet seni seviyor bizim sınıfta Şaşırdım işte başta kızdım, sonradan yumuşadım Kız her beni gördüğünde aldırmıyor, sanki yokmuşum gibi 3 ay oldu hala tık yok, geçen gün her tarafta mektup yazdım ''Sadece dost olabiliriz'' demiş Yüz yüze hiç görüşemedik, takviye lüzumlu efendiler
Derhal, faceden eklemeyi istemiyorum Kızın ailesinde eğer şifresi falan varsa dediğimi görür de başı belaya girer diye Yapmam gerekeni söylerseniz sevinirim Edit: Yukarıda da dediğim gibi boydan ve kilodan iriyim, yardım