Son Konu

Hayırlı Akşamlar Yazıları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Hayırlı Akşamlar Sozleri

İyi Akşamlar Sozleri

Masum gecelerin Masum Ruyaları Seninle Olsun iyi Geceler Olsun Biriciğim

Seninle Her Gece Guzel Seni Duşunurken geceleri uykusuz Geciriyorum ruyalarımı uykusuz seni duşunerek goruyorum iyi geceler Sana Bebeğim

Geceyi bana Sor Ruyalarımı Bana Sor, uyumak Nedir biLmiyorum Ruya Desen Seni hayal ediyorum Seninle Yaşıyorum Sadece uyuyamıyorum bebeğim iyi geceler

Geceleri Uzaklara cığlık Olur Sesim, Denizden cıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan ozlemim, Bu gece Sırf Senin İcin Kapanıyor Gozlerim iyi Geceler Herşeyim!

Sensiz Bu gecenin Soğukluğu cekilmiyor hayalin gozumun onunde yaLnızım odamda resmin duvarda Sabahlarım Hayalinle, Tatlı Ruyalar Aşkım, iyi geceler

Sen uyurken Şuan Tatlı Ruyalar gorurken ben seni duşunup seni cizicem boş duvarlarıma birtanem, iyi geceler

Sensizlik olsada sonum geceler dert ortagım olur, ruyalarında cenneti gor meleğim benim sonum yaLnızlık olur, iyi geceler aşkım

iyi Geceler Yosun Gozlum tatlı ruyalar benim HayaLim

Gecelerin Sıcak Ruyaların Candan Olsun Sana iyi geceler Olsun

En iyi Gecen Bugunden Daha Guzel yarın oLacak geceler icinde Olsun İyi Geceler Birtanem

Sana Gecelerin Sessizliğini Ruyaların En guzelini Gormen icin Dua Ediceğim Aşkım iyi geceler

Hayat bir geceden ibarettir en guzel geceyi en guzel ruya ile gormen dilegi ile iyi geceler

Sen Guzel ruyalar icinde Ben Senin hayalinle Sen gecelerin Kucağında uykuda Ben iSe Seni Duşunerek Sabahların icinde iyi geceler

Aşk sarhoş gezmektir ıssız boş sokaklarda Bir kalp cizip icine isminin baş harflerini yazmaktır buğulu camlara Bu mesaj vasıtasıyla aşkımı gonderiyorum sana İyi geceler Aşkitoma

Gece olup guzel gozlerin yenik duştuğunde uykusuzluğa, seni gokyuzunden alıp duşlerime emanet ediyorum, gozlerimden uzaksın belki ama daima yureğimdesin unutma İyi Geceler

Geceleri Uzaklara cığlık Olur Sesim, Denizden cıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan ozlemim, Bu gece Sırf Senin İcin Kapanıyor Gozlerim

Yureğin doğan guneşi değil batan guneşi secsin, cunku doğan guneş elbet batacaktır ama batan gunes yeni umutlarla doğacaktır yarınki gunes senın icin bıtanem ıyı geceler

guzellikler icinde gecenin bu saatlerindebelki yalnızlığın en yorgun olduğu yerde yalnız olmadığını bilesin diye sana İYİ GECELER diyesim geldi

Bu gece yağan yağmura yazdım sana olan duygularımı Seni ne cok sevdiğimi anlatsın diye sel olup aksın ustune İyi geceler birtanem, damlaların cıkardığı ses sana ninni olsun ruzgar haykırsın seni ne kadar cok sevdiğimi ve sensiz gecen gecelerdeki ıstırabımın sesini

Duvarıma bakarken boş odamın, birden sen beliriverdin Cevirdim gozlerimi baktım karanlık tavana yine geldin Usulca yaklaşıp yanağıma bir buse verdin Bende gonderiyorum canım sana Optum biriciğim iyi geceler sana

İyi ki varsın birtanem Ruyaların en guzeli bu gece seninle olsun iyi geceler sevgilim Seni cok seven aşkın

Üst Alt