Son Konu

Hazal Kaya Hangi Kozmetik Markalarını Kullanıyor?

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Hazal Kaya Hangi Kozmetik Markalarını Kullanıyor? hazal kaya makyaj malzemeleri, hazal kaya makyajı, hazal kaya parfümü Sevgili melekler, genç kızların ve genç erkeklerin hayranlıkla peşine düşüp takip ettiği isimlerden biri olan genç oyuncu Hazal Kaya, kullandığı kozmerik ürünlerini ve alımlılık sırlarını paylaştı İşte merak edenler için Kaya'nın makyaj çantasındaki ürünler ve markaları ile uyguladığı bakımlar nelermiş 14176 14176 hazalkayahangikozmetikmarkalarinikullaniyor5c4ec521f3388hazalkayahangikozmetikmarkalarinikullaniyor5c4ec521f3388 472 500 hazalkayajpg14176 Hazal Kaya Hangi Kozmetik Markalarını Kullanıyor? hazalkayajpg14176 Hazal Kaya Hangi Kozmetik Markalarını Kullanıyor? Uykusuzluk ve takâtsizlik gibi durumlarda hemencecik gözlerimin altı morarıyor Bu yüzden uykuma fazla uyarı ediyorum“Makyajımı başlıca kendim yapmayı seçim ediyorum Çünkü yüzümü iyi tanıyorum“Makyajda genel olarak gözlerime yoğunlaşıyorum Göz rengime yerinde olan ama sıcaklık efekti verebilecek renkleri kullanıyorum Eyeliner ve göz kalemi vazgeçilmezim arasında Sanırım makyaj çantamda önce eyelinerım bitiyor“Böylece dudak boyası kullanmıyorum ama özel bir yere gideceksem kırmızı tonlarından katiyen vazgeçmem Günlük hayatta dudak koruyucu kullanıyorum Hem dudaklarıma hafif kırmızılık veren doğal rujlara bayılıyorum“Saçlarım boyadan tez yıpranıyor ve yanıyor böylece saç rengimi kolay basit değiştireceğimi sanmıyorum“Saçlarım düz olduğu için dalgalı ve hacimli modeller çok hoşuma gidiyor Aniden bir yere yetişmem gerekiyorsa, saçlarımı beygir kuyruğu yapıp tokalarla tutturarak topuz yapıyorumHazal Kaya’nın çekicilik sırlarını öğrenmek için yazımızı okumaya gezmeye devam edinHazal Kaya’nın kullandığı ürünler Cildinin alerjik ve toleranssız olduğunu söyleyen Kaya, her ürünü kullanamadığını açıklama etti Cildi için Avene kullanan genç yıldız, bu markadan basit basit vazgeçmeyeceğini dile getirdi Daha önce saçlarının fazla zarar gördüğünü anlatan Kaya, artık saç bakımında daha itinalı olduğunu vurguladı Kerastase ürünlerini kullanan Kaya, saçlarıma artık daha artı itina gösteriyorum dedi Guerlain Idylle’ın en sevdiği koku olduğunu söyleyen genç yıldız, Burberry Sport’tan da vazgeçemediğini dile getirdi Gözlerini ön plana çıkartmak için Shiseido’nun Eyes of Tiger farını kullanan Hazal Kaya, ürünün keza far ayrıca de eyeliner gibi iki özelliği bir arada barındırmasına bayılıyor Günlük hayatta fazla pozitif ruj sürmeyen Kaya, gösterişli renkler tercih ettiğinde MAC Russian Inkar’den vazgeçmiyor Genişletmek için tıkla  

Üst Alt