Son Konu

Hazal Kaya röportajları

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Hazal Kaya röpörtajı
Hazal Kaya ile röpörtaj

'Aşkı Memnu' dizisinin Nihal'i ve 'Adına Feriha Koydum Dizisinin' Ferihası 19 yaşındaki Hazal Kaya güzellik sırlarını Kita'nın Dünyası'na anlattı Oyunculuk kariyerinin yanı sıra, Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü'nde eğitimine devam eden Hazal, makyaja olan merakını anlatırken, dört yaşında aynaya bile bakmadan dudak boyası sürdüğünü gülerek hatırlıyor Kaya'nın renkler dışarıya başka bir tutkusu ise parfümler!

Dizide sizi upuzun ve dümdüz saçlarınızla gördük bir süre Yeni dönemde Nihal'in görünümünde bir takım değişiklikler olacak mı?

Evet Bundan Böyle Nihal büyüyor, daha kadınsı giyinmeye, makyaj yapmaya başlıyor Önceden sette saçımın ve makyajımın yapılması yarım saat sürerdi Yalnızca fondöten ve birazcık allık sürülürdü Şu Anda far sürülüyor, bol rimel uygulanıyor ve hazırlanmam daha fazla süre alıyor

Nihal'le aranızda ne gibi benzerlikler var?

Gerçekte ikimiz de benzer yaştayız ve üniversiteye hazırlık sürecini de aynı dönemde yaşadık başkaca böylece benzediğimizi söyleyemem Ben Nihal değin hanım hanımcık değilim Tarzımız fazla bambaşka Farklı renkleri denemekten, kendimde değiştirme yapmaktan hoşlanıyorum

Daha fazla gençsiniz; cildiniz ise pürüzsüz görünüyor Onu bu şekilde gözetmek için neler yapıyorsunuz?

Temizliğine çok önem veriyorum T bölgesi yağlı fakat sivilce problemi yaşamadım The Body Shop'un ürünleriyle deri bakımı yapıyorum Haftada bir peeling de yaparım Gül suyunu tonik yerine kullanıyorum Bu annemden öğrendiğim bir alımlılık tüyosu Cildi gerçekte yumuşatıyor ve canlandırıyor

Saçınız için de bakım uyguluyor musunuz?

Saçlarım ne yazık ancak kötü bir boya denemesinden sonra çok yıprandı Kuaföre gittiğimde BC Bonacure'ün kolajen balsamı uygulanıyor Ben de evde, Lush'ın eskimiş saçlara özel tarçınlı bakımını kullanıyorum Aslında çok iyi geliyor

Saçlarınızda değişiklik yapmaya karşısında mısınız?

Çok severim fakat şu lahza dizi sebebiyle yapamıyorum Bana kalsa hemen gidip turuncuya boyatabilirim oysa bu deliliği daha önce yapmışlığım var Bir ara uçlarımı yeşile ve turuncuya boyatmıştım

Makyaj konusunda da bu dek gözü kara musunuz?

Makyajı fazla seviyorum fakat sette aralıksız makyaj yapıldığı için normal hayatımda sadece allık ve maskara kullanıyorum Bir Zamanlar daha fazla, simsiyah bir göz makyajı yapar ve siyah kıyafetler giyerdim Fakat artık renklerle oynamayı seviyorum Örneğin geçen gün MAC'ten sarı bir far aldım diğer taraftan pembe pantalon

En sevdiğiniz parfüm nedir?

öyle çok var ki! Bir parfümeriye girdiğimde anında yeni çıkan kokulara yönelirim Gündüz diğer, gece başka tercih ediyorum D&G Light Blue, Diesel Unlimited Fuel For Life, Dior Midnight Poison ve The Body Shop White Musk bugünlerde kullandıklarımdan sadece birkaçı *

Üst Alt