Son Konu

Hazal Kaya'nın Bilinmeyen Sırrı

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Hazal Kaya'nın Bilinmeyen Sırları Neler

Genç ve güzel oyuncu Hazal Kaya'nın hayranlarına fazla özel bir haber paylaşmak istiyorum Hazal Kaya yı seven ressam dostları bakın Hazal Kaya için neler söylemişler oldukça güzel sözler söylemişler genç oyuncu için

Aklı, yetenekleri, neşesi, enerjisiyle sevenlerinin Ufak cüsseli dev dediği Hazal Kaya'yı en yakınları anlattı

Songül Öden Görmeyince özlerim O benim yeşil gözlü devim Akıllı, kabiliyetli, okuyan, üreten, çevresinde olup bitenlere karşısında mesuliyet duygusu gelişmiş, esprili, göremeyince özlediğim bir kardeşimdir Küçük cüsseli dev

Beren Saat Özgürlüğünü seviyorum Konuşmalarımız, ‘N ’aber analık? ’, ‘İyilik evladım ’ diye başlar Ben onun özgürlüğünü, duygu kâşifliğini, yeteneklerini bileyen dikliğini ve bir film üstüne iki gün benimle tartışan tutkusunu seviyorum

Nur Aysan Dediğim dediktir Şehrin afacan, asi, canlı ve şımarık kız çocuğu! Küçük olduğuna bakmayın, gerçekten kocaman bir beyin taşıyor Dediğim dedik yanıyla bizi kızdırsa da, bu onu hayatla olan dansında onu en güçlü kılan yanı

Kıvanç Tatlıtuğ Oyuncu zekasına hayranım Hazal'l gördüğüm vakit kız kardeşim aklıma geliyor Aşkı Memnu'dan beri onunla kardeş ilişkimiz var Kendisinin zekâsına, bu yaşındaki data birikimine ve azmine hayranlık duyuyorum Umarım bir projede daha birlikte oynarız

Selçuk Usul Oyuncu Fıkır fıkırdır Hazal, enerjisiyle karşısındakini mutlu eder Fıkır fıkırdır hareketli ve neşelidir Her şeyi konuşup tartışabileceğiniz bir olgunluğa sahiptir, ama en önemlisi sadık oluşu Defalarca arar sorar beni Hatta birbirimize dizideki gibi Tatlım diye hitap ederiz

Yıldız Çağrı Atiksoy Oyuncu Hazal Kaybedilmeyecek kadar özel bir insan Hazal'ı sözcüklere sıkmak fazla zorlama benim için Hazal Herkesi kendi gibi bilen, hayatın hep hoş taraflarını gören, fena olanda bile iyilik bulmaya çalışan biri

ALT :wwwlarcomupluploadshazalkaya93461hazalkaya93461ALT *

Üst Alt