Son Konu

Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELITAM) Programı Nedir?

nicebayan

Yeni Üye
Tepkime
2
Web
nicebayan.com
Credits
-1
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Hemşirelik Lisans Bitirme (HELITAM) Programı Nedir?

Program Hakkında Genel Bilgiler

Hemşirelik Lisans Bitirme (HELITAM) Programı Nedir?
Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı; Halk veya özel sektörde çalışmakta olan Hemşirelik ile Afiyet Memurluğu bölümüprogramı ön lisans mezunu sağlık durumu çalışanlarının uzaktan eğitim yoluyla lisans bitirme eğitimlerini yerine getirmek amacıyla Sıhhat Bakanlığı ile Üniversitemiz arasında yapılan protokole yan olarak yürütülen bir lisans bitirme programıdır
Programa ön evraklar (müracaatlar) Sağlık Durumu Bakanlığı kadar İl Afiyet Müdürlükleri aracılığı ile alınmakta olup, belirlenmiş tescil işlemleri Üniversitemiz kadar yürütülmektedir
Ders içerikleri ve sınavların hazırlanması Üniversitemiz Sıhhat Bilimleri Fakültesi göre, programın yürütülmesi ise Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Başvuru ve Araştırma Merkezi göre yapılmaktadır
Programdan kimler yararlanabilir?
Afiyet Bakanlığı ile Üniversitemiz arasında yapılan protokol ve buna yan olarak yayımlanan genelge hükümlerine göre Hemşirelik Lisans Bitirme (HELİTAM) Programına; Hemşirelik ve Afiyet Memurluğu programıbölümü mezunları kayıt için başvurabilmektedirler Sağlık Durumu teknikerliği, diyaliz, veterinerlik, laboratuvar vb önlisans programı mezunları bu programa tescil yaptıramazlar
Programdan mezun edinmek için vakit sınırlaması var mıdır?
Hemşirelik Lisans Bitirme (HELİTAM) Programından, kayıt olunan tarihten itibaren, 4 yıl içerisinde mezun edinmek mecburidir Tescil yaptırdıkları sene itibariyle dördüncü yılsonunda Hemşirelik Lisans Bitirme (HELİTAM) Programından mezun olamayan öğrencilerin programdan kaydı silinerek Üniversitemizden ilişikleri kesilecektir

Hemşirelik Lisans Bitirme (HELİTAM) Programı için vergi yatırılacak mıdır?
Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı öğrencilerinin 2010 öğretim yılında yatıracakları ücretler;
1 Cari Hizmet Maliyetine Öğrenci Katkısı
2 Uzaktan Eğitim Gideri ve Imtihan Giderleridir
Ücretler hangi miktarlarda ve hangi aylarda ödenecektir?
Ödenecek ücretler ve ödeme bilgileri aşağıya çıkartılmıştır;
1 Cari Hizmet Maliyetine Öğrenci Katkısı toplam 284 TL ödenecek olup, bu arz 2 eşdeğer taksit halinde aşağı kayıtlı aylarda ödenecektir
1 Taksit 142 TL Kasım
2 Taksit 142 TL Şubat 2010
2 Uzak Eğitim Gideri ve Sınav Gideri olarak toplam 1536 TL ödenecek olup, bu miktar 12 eşit taksit halinde aşağıda kayıtlı aylarda ödenecektir

1 Taksit Kasım 128 TL
2 Taksit Aralık 128 TL
3 Taksit Ocak 2010 128 TL
4 Taksit Şubat 2010 128 TL
5 Taksit Mart 2010 128 TL
6 Taksit Nisan 2010 128 TL
7 Taksit Mayıs 2010 128 TL
8 Taksit Haziran 2010 128 TL
9 Taksit Temmuz 2010 128 TL
10 Taksit Ağustos 2010 128 TL
11 Taksit Eylül 2010 128 TL
12 Taksit Ekim 2010 128 TL
Bu ücretler dışında herhangi bir aidat yatırılacak mıdır?
Açıklanmış ücretler açık havada bankaya herhangi bir ad aşağı (havale, hesap işletim ücreti vs) ödeme yapılmayacaktır
Ödemeler nasıl yapılacaktır?
Ödemeler hesap numarasına lüzum duyulmadan bütün Vakıfbank Şubelerinden, Kurum Tahsilat İşlemleri üzerinden TC Kimlik numarası belirtilerek yapılacaktır
Tahsis yaptığımikamet ettiğim yerde Vakıflar bankasının şubesi bulunmamaktadır Ödemelerimi nasıl yapabilirim?
Bulundukları yerde Vakıfbank şubesi olmayan ya da internet bankacılığını kullanmayan öğrenciler;
Cari Hizmet Maliyetine Öğrenci Katkısını Şubat ayında Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının TR920001500158007296502216 nolu nolu IBAN hesabına,

Uzakta Eğitim Gideri ve Imtihan Gideri ücretlerini EFT veya havale vb yollarla her ay için Müdürlüğümüzün TR700001500158007296517065 nolu IBAN hesabına ödeme yapabilirler
Ödemeleri kayıtlı süreler içersinde ödeyemezsem durumum ne olur?
Süresinde yatırılmayan ücretler için 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun Gereğince aylık %25 geç kalma zammı uygulanır Öğrenciler varsa bu borçlarını ödemeden mezun olamazlar

Alıntıdır: *

Üst Alt