Türkiye'nin en tanınan e-ticaret platformlarından bir tanesi olan Hepsiburada ile ilgili değerli bir gelişme yaşandı. Şubat 2019'da Hepsiburada CEO'luk vazifesine getirilen Murat Emirdağ'ın, 1 Ocak 2023 prestijiyle vazifesi bırakacağı açıklandı. Edinilen bilgilere nazaran Emirdağ, Hepsiburada'daki vazifesini kendi isteğiyle bırakıyor.
Hepsiburada kurucusu ve İdare Şurası Lideri Hanzade Doğan tarafından yapılan açıklamalarda, “Murat’ın İdare Konseyindeki yeni misyonunda Hepsiburada’nın gelişimine stratejik katkılar sağlamaya devam edecek olmasından memnunluk duyuyorum.” tabirine yer verildi.
Murat Emirdağ yerine Nilhan Onal Gökçetekin getirilecek
Hepsiburada CEO'su Murat Emirdağ.
Yapılan açıklamalara nazaran Murat Emirdağ'ın yerine getirilecek isim, Nilhan Onal Gökçetekin olacak. Bölüm için kıymetli bir isim olan Gökçetekin'in transferi ile ilgili de konuşan Hanzade Doğan, "Nilhan’ın e-ticaret, lojistik ve eser geliştirme hususlarında Fortune 500 şirketlerini de kapsayan 25 yıllık deneyiminin akabinde, Hepsiburada’nın yeni periyoduna liderlik edecek olmasından büyük heyecan duyuyorum. Hepsiburada’nın müşterilerine ve satıcılarına en yeterli servisi sunma seyahatinde Nilhan’ın güçlü tecrübesinin yeni bir devri başlatacağına inanıyorum." dedi. Pekala Nilhan Onal Gökçetekin kim ve dalda neden bu kadar kıymetli?
Nilhan Onal Gökçetekin kim?
Bundan yaklaşık 20 yıl evvel Procter & Gamble (P&G) bünyesinde çalışmaya başlayan Nilhan Onal Gökçetekin, bu şirkette değerli yöneticilikler yaptı. Daha sonraki süreçte Amazon'a geçen Gökçetekin, Amazon'da da yeniden çok değerli yöneticilik rollerini üstlendi. Burada çalışırken Amazon Nakliye (Amazon Shipping) şirketini kuran Gökçetekin, bu şirketin bir numaralı ismi oldu. 7 yıldır Amazon'da çalışan Nilhan Onal Gökçetekin, 1 Ocak 2023 prestijiyle Hepsiburada'nın CEO'luk vazifesine oturacak.
Hepsiburada'nın eski ve yeni CEO'ları.