İçindekiler Hide
HES kodumu nereden görebilirim?
e-Devlet ile, e-Devlet üzeriden buraya tıklayarak, e-Devlet üzerinden HES Koduna ait işlemler; üretme, silme, sorgulama ve detaylarını görüntüleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. 18 yaş altı çocuklarınız için HES kodunu e-Devlet üzerinden oluşturabilirsiniz alabilirsiniz.HES kodumu kaybettim nasıl bulabilirim?
e-Devlet üzerinden hem kendiniz hem de 18 yaş altındaki çocuğunuz için kod alabilirsiniz. – e-Devlet sistemine giriş yaparak arama sekmesine “HES Kodu” yazarsanız karşınıza iki seçenek çıkacak. – “HES Kodu Üretme ve Listeleme” seçeneğine tıklayın. – Aşağıda yer alan YENİ HES KODU kısmına tıklayın.E devletten HES kodumu nasıl öğrenebilirim?
E–DEVLET HES KODU ALMA EKRANI HES kodunu e–Devlet sistemi üzerinden
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
hes–kodu-uretme-ve-listeleme adresinden alabilirsiniz.HES kodu kontrolü nasıl yapılıyor?
Hayat Eve Sığar uygulamasında “Karekodlarım” sekmesine tıklanır. Açılan ekranda “Kategori, Alan Adı ve Adres Bilgileri” alanları doldurulur. Oluşturulan karekodun çıktısı ilgili alana asılabilir. HES kodu, "Hayat Eve Sığar" mobil uygulaması üzerinden "HES kodu işlemleri" bölümüne girilerek alınabiliyor.Benim HES kodum ne?
HES (boşluk) TC Kimlik Numarası (boşluk) Kimlik kartının seri numarasının son 4 rakamı (boşluk) kodun geçerli olmasını istediğiniz gün sayısı” yazıp 2023'e SMS atın. Örneğin: HES XXXXXXXXXXX XXXX XXX şeklinde yazarak 2023'e gönderebilirsiniz. 7. HES kodu hangi uçuşlarda zorunlu?HES Kodumun QR kodunu nasıl bulunur?
Hes Karekod Nasıl Alınır? Hes Kodu Sorgulama- 1- “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden, “HES Kodu İşlemleri” bölümüne girilir.
- 2- SMS yöntemi ile HES yazıp boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. …
- Örnek; HES 12345678901 1234 17.
- 3- e-Devlet sistemi üzerinden de HES kodunuzu alabilirsiniz.