D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 7 Eki 2024 #1 Hibiskus Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler 5 yemek kaşığı hibiskus 2 su bardağı toz şeker 2 çubuk tarçın 5-6 adet karanfil 4 lt.su Hibiskus Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm malzemeyi tencereye aldım,. Şekeri eriyene kadar ortada karıştırdım. Kaynamaya başlayınca kısık ateşte 20 dk daha beklettim. Hibiskus rengini suya düzgünce verdikten sonra ocağı ve. Tencerenin kapağını kapattım. Kendi halinde soğuyana kadar bir kenara aldım. Süzgeçten geçirdim, buzdolabında biraz daha soğutup servis yaptım Ramazan sofralarına çok yakışan bu şerbeti kesinlikle deneyin Hibiskus Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Hibiskus Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler 5 yemek kaşığı hibiskus 2 su bardağı toz şeker 2 çubuk tarçın 5-6 adet karanfil 4 lt.su Hibiskus Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm malzemeyi tencereye aldım,. Şekeri eriyene kadar ortada karıştırdım. Kaynamaya başlayınca kısık ateşte 20 dk daha beklettim. Hibiskus rengini suya düzgünce verdikten sonra ocağı ve. Tencerenin kapağını kapattım. Kendi halinde soğuyana kadar bir kenara aldım. Süzgeçten geçirdim, buzdolabında biraz daha soğutup servis yaptım Ramazan sofralarına çok yakışan bu şerbeti kesinlikle deneyin Hibiskus Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı