B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 Haz 2023 #1 Sezen Aksu Hıdırellez Sozleri Sezen Aksu Hıdırellez Şarkısı Sozleri Hıdırellez Şarkı Sozu Sezen Aksu Sezen Aksu Hıdırellez Bahar oldu aman Al kese astım gul dalına Adadım yarin adına İki goz oda Dağ yeşil, dallar yeşil Uyandılar bayrama Her gonul şen Bir benim bahtım kara Kokuyor buram buram Fulyalar vakit tamam Bir bana uğramadı Bu bahar bayram Ağlama hıdrellez Ağlama be bana Acı ektim yerine Aşk yeşerecek,yeşerecek Başka bahara Ne yolu var ne izi Tanıdık değil yuzu Dilerim Allah’tan Aşk sozun ozu Sevdiğim yok, eşim yok Ağardı bir gun daha Ey benim şans yıldızım Gulumse bana
Sezen Aksu Hıdırellez Sozleri Sezen Aksu Hıdırellez Şarkısı Sozleri Hıdırellez Şarkı Sozu Sezen Aksu Sezen Aksu Hıdırellez Bahar oldu aman Al kese astım gul dalına Adadım yarin adına İki goz oda Dağ yeşil, dallar yeşil Uyandılar bayrama Her gonul şen Bir benim bahtım kara Kokuyor buram buram Fulyalar vakit tamam Bir bana uğramadı Bu bahar bayram Ağlama hıdrellez Ağlama be bana Acı ektim yerine Aşk yeşerecek,yeşerecek Başka bahara Ne yolu var ne izi Tanıdık değil yuzu Dilerim Allah’tan Aşk sozun ozu Sevdiğim yok, eşim yok Ağardı bir gun daha Ey benim şans yıldızım Gulumse bana