Selamın aleykum, hocam ben sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Sevdiğim çocuktan ayrıldım ayrılma sebebimizde ailesi benimle evlenmesini istemiyor kuzeniyle evlenmesini istiyorlar sevdiğim çocuk karşı çıktı ama onlar davalarından vazgeçmediler hayır diyip susturdular sevdiğim çocuk benden ayrıldıktan sonra bana mesaj atmıştı kaçalım diye benden istemedim tabi ki ondan sonra arkadaş gibi konuşmaya devam ettik. Ama ben onun üstüne çok gitmeye başladım yapma böyle ne olursa olsun beni yalnız bırakmaman gerekiyor falan dedim en sonunda ben senin iyiliğin için yapıyorum bunu dedi ve engelledi beni bende dayanamayıp gittim ailesinin evlendirmek istediği kuzenine mesaj attım. Oda bunu öğrendi çok sinirlendi ve bana artık ne sen benim hayatımdasın ne de ben senin hayatındayım oldu mu böyle defol git dedi.
Bana ondan sonra hiç konuşmadık ama ben mahvoldum onu çok seviyorum o beni bıraktığından beri her ağladığımda kriz geçirir oldum yemek yemez oldum çok zayıfladım mahvoldum o beni hala seviyor bunun farkındayım ama ailesi karsı çıktığı için bide bana sinirli olduğu için çok kızgın bana mesaj atmıyor bende ona atmıyorum hep dua ediyorum ve onu hala bekliyorum beklemekle hata mı yapıyorum?
Bide biz en başından beri çıktık ve hep ayrıldık çünkü günahtı şimdide bana geri dönse bile günah diye korkup devam ettirmeyeceğiz beklide bilmiyorum onu çok seviyorum oda beni seviyor ama ailesi karsı çıkıyor sizce beklemekle doğrumu yapıyorum? Eğer beklemeye devam edersem ya ailesini üzmemek için kuzeniyle evlenmeyi kabul eder benimde beklememe değmezse? Sizce ne yapmalıyım hocam sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım .
Sevdiğim Çocuktan Ayrıldım Ne Yapmalıyım? Sorusunun Cevabı
Değerli ziyaretçimiz, size tavsiyemiz bu konuya çok zorda olsa bir kalem çekmeniz. Sonuçta sevdiğiniz kişi şeçimini yapmış neden her ne olursa olsun bu sonucu değiştirmez. Bunu kesinlikle unutmayın eğer bo konuya bir çizgi çekmez iseniz ilerde çok daha zor günler sizi beklemekte. Belli ki bu evlilik sizin kaderinizde yok huzur bulmak istiyorsanız kaderinize karşı gelmek yerine teslim olmalısınız.
Zira yüce Mevla’mız her kulunu sevdiği gibi sizide seviyor ve sizin için en hayırlısını istiyor. Bunu lütfen aklınızdan çıkarmayın.