iltasyazilim
Yeni Üye
İyi Günler Gençler Size Başımdan Geçen Bir Olayı Anlatıcam İşten Eve Geçerken Yolda Kızın Tekini Gördüm Otobüs Duragına Gidiyordu Emrindeki Bende Aynı Duraga Gidiyodum Kıza Orda Vuruldum Nolmalde Dolmuşla Gİderim Fakat Ona Bakmak İçin 3 Tane Dolmuşa Binmedim En Sonunda Otobüs Geldi Onunla Benzer Mahalllede Yaşıyomuşuz O Otobüse Binince Bende Bindim Her Neyse Ben Yeniden Gidene Dek Ona Baktım Bağlı Oda Arada Bakıyo Fakat Belli Etmiyo En Sonunda Otobüste Herkez İndi Nerdeyse Son Duraga Yaklaştı Ben Zaten İncegim Yeri Şimdiden Geçtim Sırf Onunla Konuşmak İçin İnmedim Her Neyse Oda Son Duraga Gelmeden İndi Tabiki Bende İndim Giderken Ardındaki 1sn Bakarmısınız Dedim Oda Buyrun Dedi Benim Heycandan Elim Ayagıma Dolaştı Bağlı Yelken Direği Mal Gibi İsmini Sordum Gülerek Hayır Dedi Tabi Ben Orda Saçmaladım Oda Hızlıcana Oturdugu Binaya Gİtti Bende Gerisinde Yan Tekrar Peşine Düşüp Takip Ettim Oturdugu Binayı Ögrendim Binaya Girerken Son Kez Bana Baktı Oturdugu Yapı Bana Biraz Yakın Sizce Nerde Hatalı Yaptım Lütfen Yardımcı Olun Sizce Şansımı Zorlamalımıyım Kız Aklımdan Çıkmıyo Galiba Vurdumdum Gençler
Taktiklerinizİ Bekliyorum Gençler
Taktiklerinizİ Bekliyorum Gençler