B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 24 Kas 2023 #1 İffet Dizisi 15Bolumde calan şarkı İffet 14 Ocakta calan şarkı Emre Aydın Hoşcakal Emre Aydın Hoşcakal şarkı sozu Sen hic gormedin Su vermeye benzedik Plastik ciceklere Hic gormedin Sen hic gormedin Dans ettik durmadan Kırık camlar ustunde Sen oyle sana benzeyen her şey gibi Erirken avuclarında ben Unutuyorum Hoşcakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarında ben Unutuyorum Sen hic gormedin Baştan boyle yazılmış Yok kimsesi kimsenin Hic kimsenin Sen hic gormedin Sonu baştan yazılmış Bitti bitti bitti kelimelerim Sen oyle sana benzeyen her şey gibi Erirken avuclarında Ben unutuyorum Hoşcakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarında ben Unutuyorum Hoşcakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarında ben Unutuyorum Hoşcakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarımda ben Unutuyorum Unutuyorum
İffet Dizisi 15Bolumde calan şarkı İffet 14 Ocakta calan şarkı Emre Aydın Hoşcakal Emre Aydın Hoşcakal şarkı sozu Sen hic gormedin Su vermeye benzedik Plastik ciceklere Hic gormedin Sen hic gormedin Dans ettik durmadan Kırık camlar ustunde Sen oyle sana benzeyen her şey gibi Erirken avuclarında ben Unutuyorum Hoşcakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarında ben Unutuyorum Sen hic gormedin Baştan boyle yazılmış Yok kimsesi kimsenin Hic kimsenin Sen hic gormedin Sonu baştan yazılmış Bitti bitti bitti kelimelerim Sen oyle sana benzeyen her şey gibi Erirken avuclarında Ben unutuyorum Hoşcakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarında ben Unutuyorum Hoşcakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarında ben Unutuyorum Hoşcakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarımda ben Unutuyorum Unutuyorum