I iltasyazilim Yeni Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepkime 1 Puanları 38 Yaş 36 Credits -2 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Ara 2023 #1 Namus Dizisi 15Bölümde çalan şarkı Namus 14 Ocakta çalan şarkı Emre Açık Fikirli Hoşçakal Emre Okumuş Hoşçakal şarkı sözü Sen hiç görmedin Su vermeye benzedik Plastik çiçeklere Hiç görmedin Sen hiç görmedin Dans ettik tekrar tekrar Kırık camlar üstünde Sen böylece sana eş her şey gibi Erirken avuçlarında ben Unutuyorum Hoşçakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarında ben Unutuyorum Sen hiç görmedin Her Tarafta böyle yazılmış Değil kimsesi kimsenin Hiç kimsenin Sen hiç görmedin Sonu bitmiş yazılı Bitti bitti bitti kelimelerim Sen o kadar sana benzeşen her şey gibi Erirken avuçlarında Ben unutuyorum Hoşçakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarında ben Unutuyorum Hoşçakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarında ben Unutuyorum Hoşçakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarımda ben Unutuyorum Unutuyorum *
Namus Dizisi 15Bölümde çalan şarkı Namus 14 Ocakta çalan şarkı Emre Açık Fikirli Hoşçakal Emre Okumuş Hoşçakal şarkı sözü Sen hiç görmedin Su vermeye benzedik Plastik çiçeklere Hiç görmedin Sen hiç görmedin Dans ettik tekrar tekrar Kırık camlar üstünde Sen böylece sana eş her şey gibi Erirken avuçlarında ben Unutuyorum Hoşçakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarında ben Unutuyorum Sen hiç görmedin Her Tarafta böyle yazılmış Değil kimsesi kimsenin Hiç kimsenin Sen hiç görmedin Sonu bitmiş yazılı Bitti bitti bitti kelimelerim Sen o kadar sana benzeşen her şey gibi Erirken avuçlarında Ben unutuyorum Hoşçakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarında ben Unutuyorum Hoşçakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarında ben Unutuyorum Hoşçakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarımda ben Unutuyorum Unutuyorum *