Iffet Dizisi Cemilin Söylediği Şarkı burada melekler Iffet Dizisi Son Bölümde Çalan Şarkı Bulamazsın Şarkı Sözleri Akıllı Müren Sevgili Melek'ler, Namus dizisinde Cemilin söylediği Bilemezsin şarkısı sözleri bu sayfamızda Zeki Müren Bilemezsin şarkısı sevenler için ve Namus dizisini izleyenler için paylaşıyoruz arkadaşlarım 1549246632 1549246632 iffetdizisicemilinsoyledigisarkiburadamelekler5c57a0ac7b668iffetdizisicemilinsoyledigisarkiburadamelekler5c57a0ac7b668iffetdizisicemilinsoyledigisarkiburadamelekler5c57a0ac7b668 Ellere kanıpta gitme sevgilim, Yaşam bu gün kazanç harcarlar seni diğer taraftan saçlarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni Eğer gideceksen, mani olamam, Düşersen sonunda yine bul beni Sadakatsiz kullardan, vefa umma, Kıymetsiz bir pula satarlar seni Bulamazsın, bulamazsın, benim gibi seveni, Bulamazsın, bulamazsın, seni mutlu edeni Bulamazsın, bulamazsın, benim gibi seveni, Bulamazsın, bulamazsın, senin için öleni Sevgilim dünyanın kanunu böyle, Sevip mutlu olan varmıdır söyle, Seni benim gibi kimse anlamaz, Mutlu olamazsın diğer biriyle Eğer gideceksen, mani olamam, Düşersen sonunda tekrar bul beni Sadakatsiz kullardan, vefa umma, Kıymetsiz bir pula satarlar seni Bulamazsın, bulamazsın, benim gibi seveni, Bulamazsın, bulamazsın, seni mutlu edeni Bulamazsın, bulamazsın, benim gibi seveni, Bulamazsın, bulamazsın, senin için öleni