Namus Dizisi Unut Gitsin Şarkısı Sözleri iffet namus dizisi şarkı sözleri unut gitsin şarkı sözleri 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler Iffet dizisi ekranlarda her geçen gün hayran kitlesini büyütüyor melekleriffetdizisiunutgitsinsarkisisozleri5c57e5434ed7aalt Dizi yayınlandığı günden beri konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgi çekerken, dizi müzikleri de son derece beğeniliyor Jenerik müziği ile diziyi izlemeyenleri bile mest eden Iffet dizisi son bölümlerinde Nilüfer'in müthiş parçalarından biri olan '' Unut Gitsin ''i yayınladı Bu hoş şarkının Unut gitsin sözleri sizler için yayınlıyoruz 1549264190 1549264190 iffetdizisiunutgitsinsarkisisozleri5c57e54382299iffetdizisiunutgitsinsarkisisozleri5c57e54382299iffetdizisiunutgitsinsarkisisozleri5c57e54382299 Derdim var gecem zehir bana Takviye et seni unutmama Anılar başucumda kov gitsin Sevmiştim seni kana kana Şansım yok kaderden yandan Yaşanan her ne varsa sil gitsin Darılıp gücenmesin Geç kalmasın ayrılıklar Varsın ömrümü takvimlerden Çalsın yıllar Aldırma ne fark eder Alışmışım yokluğuna Seni sevdiğimi unut Unut herşeyimi unut gitsin Benim aşktan anladığım Yaşananlar kar saydığım Kalbim sende kaldı kır gitsin Suçlama sakın kendini Sevgisiz kalma benim gibi Düşünme beni boşver Sev gitsin Düşerim en son satırlara Zor gelir sıra vedalara Üzülme gözyaşını dök bitsin