bilgiliadam
Yeni Üye
İhanet Sozleri kısa
İhanetle İlgili Sozler 2019
Eyy Sevgili! ihanetinin bedeLi Kalbimdeki Cehennem OLcak Bunu Unutma!
aldatanı aldatmak bir zevktir!!!!! ama seveni aldatmak ise gerileri şerefsislere aittir
giden gitmiştir gittigi gun bitmiştir ben gideni deil giden beni kaybetmiştir
hep boşluğa uykusuz gecelere dayanır ihanet cemberlerine
aldatanı aldatmak bir zevktir!!!!! ama seveni aldatmak ise gerileri (şerefsiz)lere aittir
seni severken ihanet etmedim sana ama baskasina ihanet ederken seni cok sevdim
herşeyi Unuttumda ßir ßana Ettiğin ihaneti UnutmadIm aLCak!
ihanet bu adı saklı aşıkLarın Sozlerinde, Yalnız Kalınca Anlarsın ihanetin Saatlerini!
imagesihanetileilgilisozler5ad968b4553e3
kendi yolumda gidiyorum artık sevgiliden dosttan uzak yarınlarıma kosuyorum kendimle ihanetten aldatıLmaktan uzak yarınlarıma gidiyorum kendimle!
Seni Okadar Cok Sevdimki Damarlarımda Kandın Seni Okadar cok benimsedimki ihanetin Tabutumda bir dua Oldu sessizce
Yagan Yağmurlarda ismini yazdım buğulu camlara goz bebeklerimde hayalini izledim sessizce ve aklımdan gitmedi ihanetinin bedeli sensiz gecelerimde lanetim sana!
bir guluşun icime serilirdi baktığında dunyalar benim olurdu yanında 1 ihanetin bedeli bitirdi bendeki beni!
omrumden yıllar gecsede aşkların en guzelini şu garip hayatımda hissetsemde senin ihanetin kalbime kazınmış bir kere sevemez bu yurek kimseyi bile bile
imagesihanetileilgilisozler5ad968b55f55e
İhanetle İlgili Sozler 2019
Eyy Sevgili! ihanetinin bedeLi Kalbimdeki Cehennem OLcak Bunu Unutma!
aldatanı aldatmak bir zevktir!!!!! ama seveni aldatmak ise gerileri şerefsislere aittir
giden gitmiştir gittigi gun bitmiştir ben gideni deil giden beni kaybetmiştir
hep boşluğa uykusuz gecelere dayanır ihanet cemberlerine
aldatanı aldatmak bir zevktir!!!!! ama seveni aldatmak ise gerileri (şerefsiz)lere aittir
seni severken ihanet etmedim sana ama baskasina ihanet ederken seni cok sevdim
herşeyi Unuttumda ßir ßana Ettiğin ihaneti UnutmadIm aLCak!
ihanet bu adı saklı aşıkLarın Sozlerinde, Yalnız Kalınca Anlarsın ihanetin Saatlerini!
imagesihanetileilgilisozler5ad968b4553e3
kendi yolumda gidiyorum artık sevgiliden dosttan uzak yarınlarıma kosuyorum kendimle ihanetten aldatıLmaktan uzak yarınlarıma gidiyorum kendimle!
Seni Okadar Cok Sevdimki Damarlarımda Kandın Seni Okadar cok benimsedimki ihanetin Tabutumda bir dua Oldu sessizce
Yagan Yağmurlarda ismini yazdım buğulu camlara goz bebeklerimde hayalini izledim sessizce ve aklımdan gitmedi ihanetinin bedeli sensiz gecelerimde lanetim sana!
bir guluşun icime serilirdi baktığında dunyalar benim olurdu yanında 1 ihanetin bedeli bitirdi bendeki beni!
omrumden yıllar gecsede aşkların en guzelini şu garip hayatımda hissetsemde senin ihanetin kalbime kazınmış bir kere sevemez bu yurek kimseyi bile bile
imagesihanetileilgilisozler5ad968b55f55e