Yaşanan her Seneyi Sana ihanetinin Bana vermiş Olduğu Acılar Şeklinde Yolluyorum Umarım Sende Benim yaşadığım o ezik Duyguları omur boyunca yaşarsın!!!
Olmayan Bir Sevdanın, Olmayacak Bir Hikayenin Yazılmaması Gereken Kelimeleri Olmuşuz Seninle…
Son Elvedayı kaldırmaz Ne Kalbim, ne de sana katlanmış Kalbim, hadi Cek Git Bırak ihanetini bana Alıştım yalan Aşklara!!!
Yazların kışa Donuştuğu, Guneşin Yağmurlarla Dokulduğu Bir Hikaye Bizimki Adı İHANET!!!
Sana yeni bir Hayatta Bol ihanetli Mutlu Dakikalarında Aldtılmanın vereceği Huznu Armağan Etmek istiyorum Sadece Benim yaşadıklarımı Yaşa ki Sende Anla Sevenin halini, ihanetin Cilesini!!!
Hayatımın tek Baharı Ol isterdim Sadece Seninle Yeşil Umutlar icinde yaşamak Seninle beyaz Bulutların ustunde hayallerimizi yakalamak isterdim, ihanetin suruklediği Karanlık Kuyularda boğulmak bize gore değildi…
her Gece Yıldızları izlerim Soğuk Odamda ve Her Gece Kayan Yıldızlar Bir ihanetin daha imzasını atar Yaşananlara…
Bir film gibi yaşadık gulduk, ağladık, sevdik ama sevilemedik hep yalanlar icinde sahte gulucuklerin kurbanı olduk ve her gulucukte ihanetin gelişini habersizce izledik şimdi Aldatılanlar Sınıfındayız…
Ne Zaman Mutlu Bir Hayal Kursam O Hayaller Yağan Yağmurla Gidiyor, Ne Zaman Bir Guneşe Baksam Guneş Her An Batacak Gibi Duruyor, Ne Zaman Mutlu Bir Aşık Gorsem Sonu ihanettir Biliyorum
merhaba Diyerek Başladığımız Aşk Seruveni Elveda Diyerek Bitmek uzere Son Noktayı ihanetin Kalemi Yazıcak ve bu aşk sayfasıda Senin Sayende Kapanacak!!!
ihanet karaktersizliği gosteren bir olgudur insanın icinde…
Olum Bu kadar yakın olmamıştı bana mutluluklar artık dokuluyor yavaşca, bana bıraktığın tek hatıra kefenimin yanındaki ihanetin acısıdır
Aşk 2 Kişiliktir, 3’su ihanet Sebebidir
Sen bana ihanet ettin mutlu oldun ben ise ihanetinle yalnızlıklar icinde ağlamayı oğrendim Mutlu ol şimdi
Gozyaşlarım Durmaz Akar Su misali, kalbim Atmaz Oldu Yalnızlık Sonum Oldu En Kotusude hepsinin Adı ihanet Oldu…
Yaşanan Anıların hatrına ihaneti bırakma bana, belki istesen severdin benim gibi kacış olmazdı sonun benim dunyamda, şimdi bıraktın gittin ihanetin acılarıyla
ihanetin Dikeni Sonunda Yaktı Kalbimi, Mutlu ol yalancı Sevgili…
Aşk Sevgi Cumleleriyle başlar, ihanetin verdiği sahte anılarla biter
ihanet sevilmeyeni değil sadece sevenleri ağlatır
Bir Mutluluğun Gozyaşlarıyla Bulandığı tek Sondur ihanet…
Ne Zaman Mutlu Bir Hayal Kursam O Hayaller Yağan Yağmurla Gidiyor, Ne Zaman Bir Guneşe Baksam Guneş Her An Batacak Gibi Duruyor, Ne Zaman Mutlu Bir Aşık Gorsem Sonu ihanettir Biliyorum