iltasyazilim
Yeni Üye
şimcük arkdaşlar eskı cıkcıgımla görüşmeye basladık sözde arkdaş dıye fakat tabı benım hıslerım gıtmedı onunda gıtmedıgıne şüphem var ama çıkdıgı var benımde cıkdıgım var gecen msnde yazısıyorduk ıste avatara senı sevıyorum resmı yapıştırmış bende dedım kımı sevıyosun fılan cıkdıgı kısının ismini verdi 1 ay olmuş fılan gercı bnmde 7 ay oldu lakin 3 gunde bır ağız dalaşı edıyoruz başlıca bu ayrılıyo daha sonra pişman oluyo geri dönüyo artık buna anlam veremedım kızda hastalıkmı olmuş ne bılemicem bnm cıkdıgım kıza yanı sevgım bı artıyo bı azalıyo ayrılınca azalıyo buluşunca cogalıyo fakat eskı cıkdıgımın yanında gelınce kendımı cok mutlu hıssedıyorum bulutlarda ucuyorcasına eskı cıkdıgım ın suresı 1 hafta surmuşdu lakin bende bı ona aleyhinde ilgi sevgi hersey var muhabbetı super guzel anlaşıyoruz su lahza cıkdıgımla lakin hıc anlamaıyoruz muhabbet denılen bısey değil apaçık nabdın nettın zart zurt eskı cıkdıgımla ıse kahkahalar dız boyu kimi seviyorum ben ya ıkısınıdemı sevıyorum kımseyıde aldatmak ıstemıyorum eskı cıkdıgımın cıkdıgı var onu cok sevıoyorum dıye banada sankı senı sevıyorum dıyomuş gıbı tavırlarıda eksık deıl yazı bıraz karmakarışık oldu lakin kusura bakmayın eskı cıkdıgımla bazı ılkler oldu öpüşme gıbı gecen buluşduk o eve gıderken yanak deılde dudakdan denk geldımı o mu yapdı hernmeyse ne yapayım lütfen açıklama yazın cok sevındırık olurum bak rep ıstersenız repde verım kökü bende