Son Konu

iki üye evlenirse

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
iki aza evlenirse aşkıım + efendim canım hadi yatalım bundan böyle + işlenmiş aşkım topiği kilitledin dimi ((8 Birey Burada Takılıyor (3 Tanrı Misafiri ve 5 Çekingen Üye) )) + dağlın lan iki satır yalnız kalamıyacakmıyız karımızla aşkım kalk topikten tıkırtılar geliyoo +kedidir bayan kedi Aşkım Ben sana küsüm Neden aşkım Bugün yazdığın 15 topicden 2sinde bana yorum yapmadın Ama aşkım hayvanlar aleminde bir öküz hakkında yorum yapmıştım yalnızca Olsun altınada yorum yapabilirdin Saçmalamaya başladın sen bundan böyle verengül Girip o postları editleyeceksin Ya bi git ya O süre bu ilişki burda biter Düş yakamadan verengül Banlatcam seni Ben forumdan ayrılıyorum zaten İmzanı sil öle git Sende nickini değiştir Salak Manyak Akşam eve gelirken 2 ekmek al Olur + Yaa aşkım yaa gördüğüme tarafından imzanı değiştirmişsin Evet değişiklik olsun diye + Nasıl fakat eskisinde benim adım yazıyordu ya Hee nasılda unutmuşum Düzeltirim + Sen beni sevmiyorsun artık Hüsnü Olurmu o kadar şey aşkımmmmm natürel seviyorum + Hadi inandım diyelim Adminle konuştunmu peki? Birde adminmi çıktı şimdi? Nee diye konuşçam adminle + Eee hani seni mod yapması için yalvarıp (+) rep verecektin ya ondan bahsediyordum Ben adminle atıştım 1015 tane () rep verdim + Ne yaptım dedin sen? Eee bir kıza sataşıyordu bende karma verdim + Sanane elalemin userinden? Ben ona şeyyy + Sen ona neyyy +aşkm bir şey dicem lakin laf ver kızmıcan söyle allahın belası +evlilik topicimizde yanlışlıkla flood yaptım kızma nolurr sen benim admınlerle başımı belayamı sokmak istiyorsun !!annen yeniden bize eksi rep vercek +napayım yaranayım diye admın olmasını isteyen sendin gecenin bu saatinde PM atan kız kim? ne bileyim ben canım alla alla + kes sesiniiii cevap ver bir hanımefendi üyenin topiğine yazı yazıp göz kırpmışsın? + lakin hayatım biz yöneticiler hep böyle yaparız minik bir uyarı yazısı yazıp göz kırparız ben anlamam necati git editle onu! ikiuyeevlenirse5c561f54c6184gifalt :hhh: Dp81 :hhh:ikiuyeevlenirse5c561f54c6184gifalt :hhh: Dp81 :hhh:ikiuyeevlenirse5c561f54c6184gifalt :hhh: Dp81 :hhh:ikiuyeevlenirse5c561f54c6184gifalt :hhh: Dp81 :hhh:ikiuyeevlenirse5c561f54c6184gifalt :hhh: Dp81 :hhh:  

Üst Alt